Пішла стопами Камалії і Полякової: співачка Kola вийшла заміж за старшого чоловіка-ізраїльтянина – подробиці

Співачка KOLA довго замовчувала своє весілля, нічого не розповідаючи шанувальникам про зміни в особистому житті. Врешті торік восени вперше зізналася, що вийшла заміж.

Коханого зірки звати В’ячеславом. Він родом із Дніпра, та ще в дитинстві переїхав разом із батьками до іншої країни. Пара познайомилася в Ізраїлі, де дівчина давала благодійний концерт улітку 2022 року.

KOLA тоді перебувала не в найкращій формі. Весь час переживала через війну та плакала. Не хотілося ані їсти, ані доглядати за собою. Вбиралася тільки коли треба було виходити на люди.

Kola показала фото з весілля

Чоловік старший за Настю на 13 років був у числі організаторів того концерту. Вони спілкувалися, а коли всі були в ресторані, Слава постійно був поряд і весь час проявляв турботу про дівчину, чим і підкорив її серце. Вона відчула неймовірну теплоту.

Після від’їзду артистки вони почали спілкуватися в месенджері. Потім чоловік запросив її приїхати в гості. Дівчина сумнівалася, але мама наполягла на поїздці. Відтоді вони почали регулярно їздити один до одного.

Kola показала фото з весілля

На початку 2023 року під час перебування в Ізраїлі 44-річний Слава запросив 31-річну кохану до ресторану. Дорогою він вирішив сфотографувати Настю біля клітки з жахливими летючими мишами. Потім підійшли до пушки. Коханий поводився якось дивно.

І тут чоловік дістав обручку й запропонував одружитися. Підійшов його друг і подарував дівчині величезний букет троянд. KOLA відразу поставила ультиматум, що рідну країну не покине.

Kola показала фото з весілля

Весілля відбувалося у Празі. З боку нареченого був лише товариш. Настя взяла з собою маму та концертну директорку Поліну. Лише тепер співачка оприлюднила світлини з цього важливого дня у житті.

Та оскільки благовірного широкому загалу не показує й досі, то виклала в мережу світлини з готелю, коли збиралися відвідати урочистість. Як бачимо, вбрання нареченої доволі скромне. Чекаємо на світлини з законним чоловіком.

Популярне

Схожі статті

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!