У білих шубках: Леся Нікітюк показалась навпочіпки, а Кароль елегантно полежала в пухнастому вбранні (Фото)

Українські знаменитості порадували своїх фоловерів світлинами з нових фотосесій. Леся Нікітюк поділилась своєю мрією, а Тіна Кароль розповіла про власний шлях.

Телеведуча Леся Нікітюк поділилася приголомшливими знімками з останньої фотосесії та вразила своєю елегантністю. Знаменитість, як завжди, порадувала прихильників майстерністю перевтілюватися та експериментувати з новими образами.

На знімках можна побачити улюблену ведучу в пухнастій білій шубі, яка надала ніжного та водночас провокаційного стилю. Її довгі ноги красуються в мереживних колготках та стильних туфельках на високих підборах. Масивний перстень додає образу ще більше вишуканості, а волосся, укладене у ніжні хвильки, доповнило неперевершений вигляд.

“Все життя я мріяла бути на обкладинці Vogue, але поки що залишаюся просто на фото”, – поділилась знаменитість.

Леся Нікітюк показалась навпочіпки, а Кароль елегантно полежала в пухнастому вбранні

Фанати не змогли стриматись й засипали кумирку компліментами, і навіть порівняли її з іншими знаменитостями. Вони зауважили, що фотосесія нагадує обкладинку глянцевого журналу.

  • “Тут вона мені дуже схожа на Керрі Бредшоу.”
  • “Мені здалось, що це Джей Ло.”
  • “Це така чудова фотографія!” – пишуть прихильники.

Недавно і відома співачка Тіна Кароль порадувала своїх шанувальників серією нових знімків. Вона також вирішила позувати в пухнастій шубці, демонструючи свою грацію та елегантність.

На знімках можна побачити Кароль в ефектній білосніжній шубі. Стилісти вирішили підкреслити очі чорним олівцем, а волосся залишити розпущеним у легкій укладці.

“Кожен обирає свій шлях. Ніколи не йдіть проти свого серця. Успіх настане, бо ви унікальні, не потрібно підстроюватись під стандарти та тренди”, – підписала знаменитість.

До слова, шубки, які обрали Леся та Тіна, зараз дуже популярні, оскільки вінтажний стиль 80-х років повертається в тренд.