Настя Каменських відреагувала на чутки про розлучення з Потапом та власну вагітність: зрозуміло і без слів

Українська співачка Настя Каменських показала, як реагує на чутки про її розлучення з Потапом та про власну вагітність. Одні і ті ж чутки артистка чує про себе вже багато років підряд.

Одна з найвідоміших і найбільш затребуваних співачок українського шоу-бізнесу Настя Каменських має багатомільйонну армію прихильників. Незважаючи на це, навколо артистки завжди крутяться багато пліток та домислів. Так, через пишну фігуру Каменських, її регулярно підозрюють у вагітності. А останнім часом не вщухають чутки про те, що співачка розлучається зі своїм чоловіком Потапом. Та сама артистка навчилася не реагувати на хейт та плітки у свій бік. Настя зізнається, що навіть не читає коментарі в соціальних мережах, щоб себе не засмучувати.

Настя Каменських поділилась оригінальною ідеєю
Настя Каменських відреагувала на чутки про розлучення з Потапом та власну вагітність

Нещодавно Каменських у своєму Інстаграм-блозі заговорила про красу та натуральність. Співачка вважає неправильним, що в Мережу публікують лише ідеальні та відфотошоплені знімки. Настя опублікувала смішне та невдале фото, показавши, що в цьому немає нічого страшного. На знімку у співачки були закочені очі і скривлене обличчя. Настя навіть вигадала підпис до цього фото.

Настя Каменських відреагувала на чутки про розлучення з Потапом та власну вагітність
Настя Каменських відреагувала на чутки про розлучення з Потапом та власну вагітність

Я, коли бачу черговий заголовок про вагітність або розлучення

, – прокоментувала Каменських.

Користувачі Мережі підтримали Каменських в коментарях і відмітила, що вона дуже смілива, адже оприлюднила таке неідеальне фото.

До слова, останній рік дійсно шириться багато чуток, що Настя Каменських і Потап розлучаються. Подейкують, що вони не оголошують про це офіційно, лише через те, що Потап являється продюсером Насті і продовжує її продюсувати і зараз. Подружжя дійсно майже ніде не з’являються разом і не публікують спільних фото. При цьому сама Каменських запевняє, що у них все добре і розлучатися з потапом вона не збирається.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.