Переконані холостяки 1+1, для яких свобода дорожче шлюбних зв’язків: Гордєєв, Сенічкін, Суханов, Завадюк

В сучасному світі, де швидкий ритм життя та кар'єрні досягнення стають пріоритетом для багатьох, четвірка ведучих Гордєєв, Сенічкін, Суханов і Завадюк стали своєрідним братством затятих холостяків.

Чому Гордєєв, Сенічкін, Суханов і Завадюк не прагнуть до шлюбу?

Усі четверо ведучих уже давно переступили позначку за 30, що, здавалося б, може викликати певне хвилювання серед їхніх прихильників та шанувальників. Однак вони лишаються вдячними за своє холостяцьке статус-кво, всупереч соціальному тискові й стереотипам.

Романтика на екрані та реальність за лаштунками

Холостяки з 1+1 Сенічкін та Гордєєв

Їм часто приписують ЗМІ та блогери романи та стосунки, зокрема з колегами по роботі. Так Єгору Гордєєву весь час доводиться спростовувати чутки про близькі відносини з Нелею Шовкопляс, а Руслана Сенічкіна після майже 10 років спільної роботи широкий загал назавжди “повінчав” з Людмилою Барбір. Проте, для цих парубків це або чутки, або спритний піар-ход, який допомагає підтримувати інтерес до їхнього професійного життя.

Кар’єра на першому місці

Життя цих талановитих та впливових чоловіків насичене подіями та випробуваннями, пов’язаними з їхньою професійною діяльністю. Ведучі популярних телевізійних програм, вони мають повні руки роботи та велику кількість зобов’язань, що зводить на нуль їхнє бажання витрачати час на пошуки життєвого партнера.

Саме про це свідчать пости в інстаграмі Володимира Завадюка, де в одному з них він дякує друзям за те що вони на один Різдвяний вечір стали для нього та його собаки родиною, а в іншому розповідає про шалений графік свого життя, який йому подобається:

“І хоч я іноді втомлююсь, але я люблю цю особливу картину свого життя, яку створюю самостійно”

Єдиним, хто нещодавно обережно зізнався у тому, що працює у напрямку пошуку своєї половинки став Олексій Суханов. Але ніяких подробиць не розкрив, а дав зрозуміти, що не варто тиснути на шлюбну клавішу.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.