Донька зірки “Кварталу” показала свого хлопця-танцюриста: як виглядає майбутній зять Олени Кравець

Донька Олени Кравець замилувала знімками з бойфрендом і привітала його з днем народження. Спільними кадрами з коханим вона поділилась в Instagram.

20-річна блогерка та донька акторки Олени Кравець, Марія, поділилась зворушливими знімками, на яких позує разом зі своїм хлопцем. Романтичне життя дівчина зазвичай зберігає в таємниці. Однак цього разу зробила виняток, адже в її коханого було день народження. Тому вона й похвалилась спільними моментами зі своїми підписниками в Instagram.

Милі кадри були опубліковані блогеркою у stories. Відомо, що її коханого звуть Ростислав, як і Марія, він також займається танцями. Можна припустити, що саме на танцях вони й познайомились. Цікаво, що мати Марії, Олена Кравець, підписана на профіль хлопця в Instagram, тому, ймовірно, вони знайомі.

“З днем народження, любов всього мого життя. Ти все, що мені коли-небудь було потрібно”, – підписала Марія одну зі світлин.

Донька Олени Кравець показала свого хлопця-танцюриста
Донька Олени Кравець показала свого хлопця-танцюриста

Варто зауважити, що опубліковані фотографії дівчина вирішила зробити у чорно-білому стилі, який гарно підкреслив атмосферу. На них видно, як пара ніжно обіймається та цілується. А знімок, де хлопець позує сам, Марія доповнила смайлом у вигляді сердечка й відмітила посилання на сторінку коханого.

Донька Олени Кравець показала свого хлопця-танцюриста
Донька Олени Кравець показала свого хлопця-танцюриста

До слова, на сьогодні Марія живе самостійним життям, окремо від зіркової матері. Олена Кравець розповіла, що її донька орендує житло разом із подругою.

Нагадаємо, недавно Марія запустила новий YouTube-проект під назвою “Вдома поговоримо”. У ньому вона разом зі своєю знаменитою мамою стали ведучими. У першому випуску програми вони обговорили теми, на які раніше не наважувались.

Також родичі згадали момент сімейного конфлікту, після якого Марія сильно образилась на маму, і навіть звернулася до психолога. Своєю чергою Олена Кравець попросила вибачення перед донькою.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.