Як виглядає маєток Катерини Осадчої, що заховався у столичному передмісті: розкіш в українському стилі

Серед затишних передмість Києва, приховано маєток, який зачаровує своєю унікальністю та українським колоритом. Це місце належить ведучій та телевізійній зірці — Катерині Осадчій.

У світі розкішного життя зірок телебачення важко уявити ідеальне поєднання сучасності та українського стилю. Проте, маєток Катерини Осадчої, розташований у столичному передмісті, демонструє намагання вразити своєю атмосферою, де сучасний комфорт переплітається з українською традицією. Не просто так господиня називає цей будинок “казковим”.

Розташований він на 13,5 сотки у котеджному містечку “Сонячна долина”, що в селищі Романків.

Маєток Катерини Осадчої не випадково опинився поруч з оселею відомих артистів — Потапа та Насті Каменських, які, як виявилося, є її кумами. Захований у тихому та зеленому передмісті, цей будинок приковує погляди своїм неповторним шармом.

Як виглядає маєток Катерини Осадчої. Скриншот фото з Мережі

Український смак і комфорт

На перший погляд, маєток може не вражати розкішшю, але це тільки до того моменту, коли ви потрапите всередину. Площа, дизайн інтер’єру, атмосфера, доторканна до українського стилю, вражають своєю витонченістю. Катерина Осадча підбирала деталі зі смаком та уважністю до української культури.

Хоча Катерина не проводить екскурсій по своєму маєтку, вона часто ділиться з прихильниками кадрами зі свого затишного гніздечка у соціальних мережах. З цих знімків випромінюється атмосфера затишку, спокою та гармонії.

Як виглядає маєток Катерини Осадчої. Скриншот фото з Мережі

Маєток Катерини Осадчої — це не лише її житло, але і рідний куточок, де вона може насолоджуватися спокоєм та гармонією. Цей особистий простір вражає глибоким зв’язком із традиціями та сучасністю, створюючи неповторну атмосферу, яку можна визначити як українську розкіш.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.