Кацуріна і Дантес весело відзначили день народження 8-річної доньки: Мішу Кацуріна та Дорофєєву не запросили

Даша Кацуріна поділилась світлинами зі святкування дня народження своєї доньки Олександри, якій виповнилося 8 років. Ці милі кадри блогерка опублікувала в Instagram.

Українська дизайнерка та блогерка Даша Кацуріна порадувала своїх фоловерів в Instagram зворушливими кадрами зі святкування дня народження доньки. У цей особливий день, 6 січня, Олександрі виповнилося 8 років. Для іменинниці Даша разом зі своїм коханим Володимиром Дантесом створили казкову атмосферу свята.

На фотографіях, які опублікувала Даша Кацуріна, можна побачити, як вони з Володимиром прикрасили кімнату для маленької іменинниці. Оселя задекорована надувними кульками у формі звірів і великої цифри “8”, красиво оформлений фруктовий торт – усе це доповнило святковий настрій. Сама Даша описала таку публікацію словами:

“Саші сьогодні 8 років, наш ранок”.

Кацуріна і Дантес весело відзначили день народження 8-річної доньки
Кацуріна і Дантес весело відзначили день народження 8-річної доньки

Також на одному зі знімків видно, як Олександрі гарно укладають волосся та прикрашають милими шпильками. На іншому фото – втомлений, але щасливий Володимир, який очевидно віддав усі сили на організацію цього свята. Він позує на фоні іграшок і прикриває обличчя руками.

Кацуріна і Дантес весело відзначили день народження 8-річної доньки
Кацуріна і Дантес весело відзначили день народження 8-річної доньки

Під публікацією було багато привітань в адресу Олександри, а також веселих коментарів про фото з артистом. Володимир також не зміг утриматися від жартів, назвавши себе “амбасадором реальності”, і його коментар одразу підхопила публіка.

  • “Я амбасадор реальності”, – підписав Володимир.
  • “Вова – топ. З Днем народження, Саша”.
  • “Дантес на останній фото, це я на своєму дні народження”.
  • “Володимир на останній фото, це просто з життя батьківства”.

Нагадаємо, що 8-річна Саша є донькою від попереднього шлюбу Даші з ресторатором Мішею Кацуріним. Після розлучення стало відомо, що Кацуріна почала зустрічатись Володимиром Дантесом, тоді як Надія Дорофєєва оголосила про роман з колишнім чоловіком блогерки.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.