Старається для нареченого-британця: Ірина Сопонару показала, на що йде, аби завжди залишатись молодою

Ірина Сопонару показалась у косметологічному кабінеті своєї сестри. Акторка розповіла, як доглядає за обличчям, щоб завжди залишатися доглянутою.

Українська гумористка та акторка Ірина Сопонару показала нові кадри зі своєї подорожі. Вона розповіла прихильникам, які косметологічні процедури відвідує та як дбає про своє обличчя. Таким моментом жінка поділилась у своєму Instagram.

Зірка “Жіночого кварталу” і “Ліги сміху” з’явилася в кабінеті своєї сестри Наталії, якій довірила обличчя. Відомо, що сестра Ірини тривалий час мешкає у Великій Британії й працює косметологом. Артистка не часто ділиться фотографіями з рідною людиною, тому ці кадри можна вважати рідкісними.

Ірина Сопонару показала, на що йде, аби завжди залишатись молодою
Ірина Сопонару показала, на що йде, аби завжди залишатись молодою

У відео Ірина була у косметологічному кріслі, а сестра проводила процедуру. Знаменитість привіталася зі своїми фоловерами та представила їм Наталію. Косметологиня професійно пояснила етапи процедури, які буде виконувати. Ірині наносили маски та проводили глибоке очищення обличчя, а потім зробили пілінг, щоб покращити ефект.

До слова, нещодавно гумористка поділилась фотографією зі своїм нареченим-британцем. Чоловіка звуть Ріс, і він підприємець. Спільне фото, зроблене у місцевому ресторані під час відпочинку, акторка показала підписникам, опублікувавши у своєму фотоблозі в Instagram.

Під цією публікацією вона відверто відповіла на питання, яке їй часто задають: чи складно закоханій парі через різницю менталітетів. Вона зізналась, що Ріс об’єднує в собі найкращі якості, тому вони не відчувають ніякого дискомфорту. Також Ірина Сопонару поцікавилась у своєї аудиторії, чи є серед них інтернаціональні пари. Фанати своєю чергою поділилися власним досвідом у стосунках з іноземцями.

“Можливо, просто пощастило… Ріс поєднує в собі найкращі якості”, – підкреслила Ірина.

Популярне

Схожі статті

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.