Юрій Ткач показав шикарний подарунок для доньки, який викликав у неї усмішку: “Потрібно оберігати жінок”

Юрій Ткач замилував новою фотографією своєї 9-річної доньки Лізи. Актор показав, що подарував любій донечці та закликав публіку оберігати своїх жінок.

Український гуморист і актор Юрій Ткач поділився новим милим фото своєї доньки Лізи. Зірковий батько активно веде свою сторінку в Instagram, де часто ділиться спільними моментами з 9-річною донькою.

Нещодавно Юрій опублікував новий допис, який присвятив любій донечці. На знімку Ліза весело усміхається, позуючи перед об’єктивом камери. У її руках – вишуканий букет білих тюльпанів, подарований їй зірковим татом. Ткач підписав публікацію зворушливими словами, якими описує безмежну радість, яку він відчуває, дивлячись на свою доньку.

“Неймовірно бурхливе відчуття вирує в душі, коли дивишся в ці бездонні оченята. Хочеться пригорнути до серця і нахилити весь Всесвіт до маленької донечки, коли вона занедужала”, – поділився актор.

Також він закликав відчути ці емоції кожному, особливо в сьогоднішні непрості часи. І додав, що потрібно берегти та виражати любов до своїх жінок, адже зараз це особливо важливо.

“Потрібно оберігати усіх своїх любих жінок, дарувати їм несподівані, чисті, неприховані емоції та свою беззаперечну любов. Їм зараз це потрібно, як ніколи”, – підкреслив Юрій.

Прихильники знаменитості відгукнулися теплими словами та висловили компліменти Лізі.

  • “Юрій, усі б татусі були як ви! Нехай росте здоровенька”.
  • “Тобі так пощастило з твоїми жінками! Обидві неймовірні”.
  • “Як влучно все підмічено. Ви прекрасний батько”.
Юрій Ткач показав шикарний подарунок для доньки
Юрій Ткач показав шикарний подарунок для доньки

Нагадаємо, що Юрій Ткач і його дружина Вікторія разом виховують спільну доньку, яка виросла справжньою копією зіркового батька. На свій вік, Ліза встигла проявити акторські здібності. Вона взяла участь у виставі про Снігову королеву та продемонструвала всім свій талант.

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.