Невістка Оксани Марченко показала свою маму: сваха екс-подруги Кондратюка носить модну стрижку боб

Невістка скандально відомої телеведучої Оксани Марченко Катерина показала свою маму. Жінка виглядає молодо та стильно і не поступається красі своїй свасі.

Вже більше року про скандальну телеведучу Оксану Марченко майже нічого не чути. Відомо, що вона зараз проживає в росії разом зі своїм чоловіком. Донька та син з невісткою телеведучої також живуть у країні-агресорці.

Єдиною із цієї скандальної родини, хто хоч іноді щось публікує у соціальних мережах є невістка Марченко Катерина. Напередодні Нового року дівчина повідомила публіці, що вдруге стала мамою, а нещодавно дівчина оприлюднила фото, на якому показалася разом зі своєю сестрою, мамою і старшим сином.

На знімку сваха Марченко бавилася разом зі своїм онуком поряд з великою м’якою іграшкою. Поряд біля неї стояли її доньки Катерина і Олена. Фото було опубліковано на сторінці сестри невістки Марченко Олени.

Невістка Оксани Марченко показала свою маму
Невістка Оксани Марченко показала свою маму

Варто відзначити, що сваха Оксани Марченко виглядає досить молодо та стильно і точно не поступається красі скандальній телеведучій.

Нагадаємо, син Оксани Марченко Богдан одружився у 2020 році у віці 23 років. Обраницею хлопця стала фотографиня Катерина, яка старша від нього на 5 років. Як виявилося пізніше, причиною швидкого весілля стала вагітність дівчини. Вже через півроку після весілля Катерина народила первістка, якого назвала на честь відчима чоловіка Віктором.

Що відомо про особисте життя сина Оксани Марченко від першого шлюбу
Як виглядає син та невістка Оксани Марченко

Після початку повномасштабної війни в Україні перші кілька тижнів Катерина з маленьким сином була у Києві і публікувала у своєму Інстаграм-блозі фото з бомбосховища. Потім дівчина різко зникла з Мережі і довгий час не виходила на зв’язок. Як виявилось, Катерина разом з чоловіком, маленьким сином та скандальною свекрухою Марченко виїхали до росії.

Зараз Катерина майже не з’являється у Мережі та, з тих рідких знімків, які вона публікує, можна зробити висновок, що у неї все добре. Невістка Марченко час від часу хизується дорогими подарунками та букетами від свого чоловіка.

Популярне

Схожі статті

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.