Гніздечко за 12 мільйонів: як виглядає будинок Осадчої і Горбунова там, де живуть ще й Потап із Настею

Зіркові родини часто селяться поряд. От і маєтки Каті Осадчої з Юрієм Горбуновим та Насті Каменських із Потапом знаходяться практично через паркан. Тож завжди можна навідатися в гості.

Ошатні двоповерхові будинки родин знаменитостей розташовані в селищі Романків. Котеджне містечко “Сонячна долина” є закритим і на територію сторонніх не пропускають. Є охорона і шлагбаум на в’їзді.

Придбати будинок тут можна щонайменше за 12 млн гривень. А найбільші споруди вартують 33 млн грн. Містечко обладнане дитячим садком, рестораном, лазнею, спортивними майданчиками та озером. Поряд сосновий ліс з прогулянковими стежками.

Потап і Настя Каменських

У кожної зіркової родини 13,5 сотки землі. Але будинки не схожі. Потап облаштував споруду в італійському стилі. Будинок зведений із каменю. Присутня засклена тераса та окремий будиночок для барбекю. Є й басейн та лаунж-зона.

Як виглядають будинки Потапа та Юрія Горбунова

Стіни в середині пофарбовані у світлі кольори. Меблі такі ж світлі. Кімнати просторі та мають багато світла. Вітальня прикрашена каміном. Біля сходів виділено спеціальне місце для занять спортом.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Зіркове подружжя примудрилося на одній ділянці звести відразу два будинки – власний та гостьовий. На подвір’ї є басейн та дитячий майданчик для молодших синів із гірками, гойдалками та величезним іграшковим автомобілем.

Як виглядають будинки Потапа та Юрія Горбунова

Катерина полюбляє куховарити, тому кухня обладнана за всіма правилами. А власноруч зготовлені наїдки подає на великий білий обідній стіл. Юрій у вітальні займається йогою, залучаючи до справи й первістка Івана.

Як виглядають будинки Потапа та Юрія Горбунова

Потап і Настя нині більше перебувають за кордоном, аніж в Україні, тому нині сусіди бачаться не так часто. Але полюбляють спілкуватися, адже мають не лише сусідські стосунки, а ще є кумами. Потап є хрещеним татом Іванка.

Популярне

Схожі статті

Десь таке вже бачили: Андрій Бєдняков знімає шоу, яке ідентичне проєкту Кацуріна. Дорофєєву теж забере?

Все більше набуває популярності гастро-шоу Міші Кацуріна та Антона Птушкіна. Проте не тільки вони хочуть розвиватися з цьому напрямку. Як в цій сфері опинився телеведучий Андрій Бєдняков?

Він стане вашим улюбленим: рецепт святкового рулету з курятини, який просто тане у роті

Курячий рулет – дуже смачна та оригінальна страва, яка урізноманітнить ваш святковий стіл. Готуються такі рулети дуже просто, а смак у них неперевершений.

Слідом за Потапом забуде дорогу додому: Каменських підкорює іспанське телебачення неоднозначною піснею

Знаменита співачка Настя Каменських все частіше зʼявляється на іспанському телебаченні та все рідше на українському. Невже артистка планує кардинальні зміни у творчому шляху?