Таїсія Повалій та Жанна Бадоєва проміняли Україну: чи подалися услід за мамами до столиці рф їхні сини

Не секрет, що Таїсія Повалій та Жанна Бадоєва обрали для себе життя у рф в той час, коли українці потерпають від нелюдської агресії. Розберімося, чи забрали з собою до москви своїх синів.

Син Таїсії Повалій

Денис Повалій у перші дні повномасштабного вторгнення росіян закликав помиритися. Але сам із родиною не став очікувати на це та у перші ж дні бомбардувань виїхав до Іспанії.

Де перебувають сини Повалій та Бадоєвої

Якийсь час про його місцеперебування не було відомо нічого. Згодом чоловік засвітився у мережі, підшукуючи роботу композитора чи вокаліста у Валенсії. У резюме Денис відзначив, що може бути ще й перекладачем.

Де перебувають сини Повалій та Бадоєвої

Нещодавно Денис цікавився в мережі, чи можна в Україні продати рублі. Певно, матуся не забуває про нащадка і підсипає безробітному синочку грошенят. Скріншот опублікувала у своєму Телеграмі Аліна Доротюк. До речі, подейкують, що й сама Таїсія не гребує діставати з шухляди український паспорт, коли потрібно відвідати власний будиночок на курорті в Іспанії.

Син Жанни Бадоєвої

Колишня дружина Алана Бадоєва 2015 року вийшла заміж за італійського бізнесмена. За 4 роки відмовилася від українського громадянства. А з вересня 2022 року відновила знімання свого тревел-шоу у росії.

Де перебувають сини Повалій та Бадоєвої

В Італії нині перебуває і син Бадоєвих Борис. Схоже, не сидить без діла, як Денис Повалій і не канючить у мами російські рублики. Днями у Мілані відбулася прем’єра документального фільму, який зняв Борис Бадоєв. На його створення українця надихнули італійські митці минулого століття.

Італійські критики високо оцінили роботу Бадоєва-молодшого. Стрічку рекомендовано використовувати в університетах для вивчення студентами. Таким чином син навіть випередив батька у жанрі документалки. Алан теж працює над стрічкою “Довга доба”, прем’єра якої призначена на 10 лютого.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.