Володимир Остапчук похизувався кулінарними вміннями молодої дружини: пригостила маму та чоловіка борщем

Володимир Остапчук похвалився кулінарними навичками молодої дружини. Катерина приготувала зірковому обранцю та своїй мамі український борщ зі сметаною.

Український телеведучий Володимир Остапчук поділився особливим сімейним моментом зі своїми фоловерами в Instagram та продемонстрував, як провів час з молодшою на 16 років дружиною та її мамою.

Відомий шоумен опублікував у своїх stories кадри з родинного обіду та похвалився, що саме його дружина, блогерка та бізнес-леді Катерина Полтавська, готувала. Разом із щасливим подружжям була й мама Катерини, яка похвалила кулінарні вміння доньки та зауважила, що приготованій страві трохи бракувало солі.

Володимир Остапчук похизувався кулінарними вміннями молодої дружини
Володимир Остапчук похизувався кулінарними вміннями молодої дружини

Також у своєму Instagram знімками зі сімейного заходу поділилася й сама блогерка. На фотографіях можна побачити прибраний стіл на трьох осіб. Полтавська вирішила порадувати близьких борщем зі сметаною та доповнити хлібом. У ролику, де Володимир демонструє вміння своєї коханої, він зазначив:

“Катя зварила борщ. Ми з її мамою його дегустуємо”.

Володимир Остапчук похизувався кулінарними вміннями молодої дружини
Володимир Остапчук похизувався кулінарними вміннями молодої дружини

Це не перший раз, коли Катерина ділиться своїми кулінарними досягненнями. Вона активно веде соціальні мережі та регулярно публікує цікаві моменти зі свого життя, і часто демонструє свою майстерність в кулінарії підписникам. Зауважимо, що молода дружина Володимира не лише вміє готувати страви, але й красиво їх оформляє. Час від часу дівчина навіть ділиться рецептами, за якими готує для свого зіркового обранця.

Нагадаємо, що Катерина Полтавська — третя дружина шоумена Володимира Остапчука. Минулі стосунки чоловіка тривали протягом 13 років з Оленою Войченко, з якою у них є двоє дітей. Після цього декілька років ведучий був у шлюбі з нотаріусинею Христиною Горняк.

До слова, раніше Катерина Полтавська відповіла на питання свого підписника, чи боїться бути покинутою чоловіком. Вона розповіла, що не в стані “останнього шансу” і якщо її щось не буде влаштовувати, то піде сама.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.