Євген Кошовий з “Кварталу 95” спантеличив шанувальників своїми фотографіями в юності: лисий не була лисим

Актора і телеведучого Євгена Кошового складно уявити без його головної родзинки — лисини. Але все ж залишилися знімки, які зберегли шоумена з пишною шевелюрою.

В одному з інтерв’ю актор студії “Квартал-95” Євген Кошовий розповів, що до сих пір згадує той день, коли змінив свій імідж і став лисим. Він, навіть не замислюючись, може назвати точну дату.

Свій новий образ Кошовий отримав 25 травня 2001 року. Відмовитися від волосся актор зважився заради ролі на сцені КВН. Тоді їхня команда “95 Квартал” виступала на сцені Вищої Української ліги.

За словами Євгена, це був його перший візит до Києва. Заради такого випадку він навіть зробив собі модну на той час зачіску, заради чого їздив до Луганська.

Евгений Кошевой: тогда и сейчас
Євген Кошовий: тоді і зараз

На сцені КВН у столиці в актора було дві ролі — Вітаса (який на 2001 рік був лисим) і Розенбаума. Поголити Євгена однокомандники вирішили буквально перед грою.

Цікаво, що з телеефіру вирізали і “Вітаса”, і “Розенбаума” від Кошового, а ось лиса зачіска з ним так і залишилася з того часу.

До речі, телеведучий також розповів, що волосся у нього відростає досить швидко, тому він регулярно його підголює машинкою вдома у ванній.

Евгений Кошевой в детстве
Євген Кошовий у дитинстві

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.