Талановита людина талановита в усьому: Віктор Павлік “підробляє” у дружини Каті Репяхової доставщиком

Катерина Репяхова поділилась новими кадрами у своєму Instagram. Молода дружина Віктора Павліка показала, як саме коханий допомагає їй з роботою у власному офісі.

Молода дружина українського співака Віктора Павліка, блогерка та бізнес-леді Катерина Репяхова активно веде свій Instagram, де вона регулярно ділиться як сімейними, так і робочими історіями зі своїми підписниками.

На сьогодні Катерина успішно розвиває свій бізнес — магазин дитячого одягу. Дохід від цієї справи наразі не є великим, але вона планує підняти його на новий рівень.

Нещодавно блогерка опублікувала нові кадри з власного офісу, де можна побачити робочу атмосферу. Вона показала свою маму, яка допомагала їй упаковувати новий одяг в окремі пакетики. Згодом у приміщення завітав і коханий чоловік Катерини, Віктор Павлік.

Віктор Павлік підробляє у дружини Каті Репяхової доставщиком
Віктор Павлік підробляє у дружини Каті Репяхової доставщиком

Чоловік допоміг привезти велику коробку з пінками й пакет із перекусом для дружини та її мами. Люблячий чоловік зауважив, що коробка, яку він приніс, досить важка, і запропонував Катерині скористатись послугами кур’єра, щоб вона не носила важкі пакунки.

“Чоловік привіз пінки. Допоміг”, – підписала Репяхова.

Віктор Павлік підробляє у дружини Каті Репяхової доставщиком
Віктор Павлік підробляє у дружини Каті Репяхової доставщиком

Також дівчина показала реакцію своєї публіки на останнє stories з Павліком, яке розвеселило її фанатів.

Віктор Павлік підробляє у дружини Каті Репяхової доставщиком
Віктор Павлік підробляє у дружини Каті Репяхової доставщиком

До слова, раніше Катерина Репяхова розповіла, що основний дохід для неї приносить блогерство. У розмові з журналістом та ведучим Славою Дьоміним вона підтвердила, що завдяки рекламі в Instagram заробляє від 150 до 200 тисяч гривень на місяць.

Блогерка поділилась, що разом із чоловіком збирають кошти на власне житло, тому вони не витрачають гроші, а відкладають у спільну коробку. Подружжя планує придбати квартиру або будинок.

Нагадаємо, що Віктор і Катерина заручилися у 2020 році. Через рік у щасливого подружжя народився син, якого назвали Михайлом.

Популярне

Схожі статті

Спекла пиріг з ревенем і яблучним повидлом: пісочне тісто + цікава начинка. Рецепт із бабусиного записника

Приготуймо неймовірно смачний пиріг із ревенем та яблучним повидлом, який стане фаворитом у вашому арсеналі рецептів. Обов'язково спробуйте!

Народжені 2024 року: Олександр Усик, Лілія Ребрик, Віталій Козловський стали батьками – як виглядають діти

Серед знаменитостей у 2024 році розпочався справжній бебі-бум. Так, батьками нещодавно стали Олександр Усик, Лілія Ребрик, Віталій Козловський. Як виглядають нащадки?

Іван Попович звернув увагу на дивну поведінку Миколи Гнатюка давно: виконавець “Барабана” подався у монахи

Микола Гнатюк час від часу говорив у інтерв'ю, що після 60 років збирається стати ближчим до Бога. Так і трапилося. Перші дзвіночки були помітні ще задовго до цієї дати.