Тоня Матвієнко показала одне з останніх фото Ніни Митрофанівни за життя: в обіймах з онучкою-тезкою

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала свою покійну маму Ніну Митрофанівну. Знаменитість позувала на кадрі разом зі своєю онучкою Ніною.

Тоня Матвієнко, відома українська співачка, на особистій сторінці в соціальній мережі продемонструвала свою покійну маму Ніну Митрофанівну. Народної артистки не стало восени 2023 року, але донька зірки і досі не може відійти від втрати. Так, у своєму Інстаграм-блозі артистка пригадала, як виглядала її мама незадовго до своєї смерті.

Матвієнко показала свою маму

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко на особистій сторінці опублікувала світлину, на якій зображена її зіркова мама Ніна Митрофанівна разом зі своєю онучкою, її донькою Ніною. Зірка підписала кадр, зазначивши, що поділилась ним не просто так – знаменитість таким чином привітала своїх шанувальників із днем Святої Ніни. Артистка вшанувала пам’ять своєї покійної мами, поділившись кадрами у своєму блозі.

Відома співачка Тоня Матвієнко показала свою покійну маму Ніну Митрофанівну разом із донькою
Відома співачка Тоня Матвієнко показала свою покійну маму Ніну Митрофанівну разом із донькою

Як можна побачити на опублікованій зіркою світлині, її донька, онука Ніни Матвієнко, підросла, а тому кадр був зроблений не так давно, як могло б здаватись. Саме тому можна зробити висновок, що фотографію зробили незадовго до того, як легендарна українська співачка та Народна артистка померла. Нагадаємо, що сталось це 8 жовтня – за два дні до дня народження зірки.

Відома співачка Тоня Матвієнко показала свою покійну маму Ніну Митрофанівну разом із донькою
Відома співачка Тоня Матвієнко показала свою покійну маму Ніну Митрофанівну разом із донькою

Про причини смерті Ніни Матвієнко її донька довго мовчала й досі не говорить усієї правди. Втім, оточення зіркової артистки, розсекретило, через що не стало Народної артистки. Так, подруга Ніни Митрофанівни розповіла про те, що зірка лікувала онкологію, але вона довго не знала про те, що хворіє.

Популярне

Схожі статті

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.