Каменських показала свій живіт в профіль і викликала багато розмов: вагітність їй личить, а Потап і не поруч

Настя Каменських показала кадри зі свого недавнього концерту й заінтригувала круглим животиком. Фанати припустили, що кохана Олексія Потапенка може бути вагітною.

Відома українська співачка Настя Каменських заінтригувала підписників кадрами на своїй сторінці в Instagram, на яких вона показала збільшений животик. Прихильники артистки швидко висловили свої припущення щодо можливої вагітності.

Каменських часто стає об’єктом обговорення своїх фанатів, і нові чутки про можливу вагітність зірки не рідкість. Ймовірно, це пов’язано з вибором вбрання, яке одягає знаменитість, адже вона часто з’являється на публіці в приталених сукнях, які підкреслюють її фігуру.

До слова, на презентації свого іспаномовного треку “Tu y Yo” в Маямі, Каменських вирішила показатись в довгій шкіряній сукні чорного кольору, яка ідеально підкреслила красу зірки. Поява в такому образі також не обійшла хвилю обговорення, зокрема чутки про можливу вагітність. Окрім цього, на заході співачку супроводжував її коханий Олексій Потапенко, що ще більше розпалило цікавість публіки до життя зіркового подружжя.

Нещодавно артистка поділилась знімками з одного зі своїх концертів, на якому вона виступала в розкішній короткій сукні, яка чудово підкреслила талію і маленький живіт.

Каменських показала свій живіт в профіль і викликала багато розмов
Каменських показала свій живіт в профіль і викликала багато розмов

Попри всі розмови та догадки шанувальників, які нетерпляче чекають гарних новин, щоб порадіти за улюблену виконавицю, Настя Каменських неодноразово відкидала всі припущення про вагітність. В одному зі своїх інтерв’ю вона підкреслила, що зараз зосереджена лише на творчості.

Зірка також зізналась, що можливі причини збільшення ваги — стрес чи відсутність спортивних навантажень. Вона навіть пожартувала на цю тему, опублікувавши своє “невдале” фото та підписавши його, що саме так виглядає, коли чує нові плітки про свою вагітність.

Каменських показала свій живіт в профіль і викликала багато розмов
Каменських показала свій живіт в профіль і викликала багато розмов

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.