Футбольний тренер Андрій Шевченко живе на дві країни: у Лондоні має великий маєток, у Києві – квартиру

Останнім часом Андрій Шевченко проживає на дві країни – у Великобританії та Україні. Звісно, має житло і там, і там. Тож є можливість познайомитися з нерухомістю зірки футболу.

Попри те, що давно виїхав з України, Андрій Шевченко весь час повертається на терени рідної країни. Так, з 2016 по 2021 роки обіймав посаду головного тренера збірної України. З травня 2022 року колишній “динамівець” зголосився стати першим послом глобальної платформи United24 й почав активно збирати гроші для країни по всьому світу.

Андрій Шевченко показав власну нерухомість

Днями Шевченка обрали президентом Української асоціації футболу. Тож справи у Києві в Андрія завжди є. Допоки був тренером, Андрія частенько бачили на Грушевського, 9А. Цей величезний будинок кияни назвали “монстром”, оскільки він спотворив своїми розмірами схили Дніпра.

Сюди ж зрідка навідувалася дружина Шевченка та четверо його дітей, хоча переважну частину часу вони все ж проводять в іншому місці. Величезний маєток у передмісті Лондона володар золотого м’яча придбав на початку нульових.

Андрій Шевченко показав власну нерухомість

За нерухомість у престижному мікрорайоні Wirginia Water Андрій виклав кругленьку суму – $14 млн. Тож Крістен Пазік із чотирма синами футболіста зручно розмістилися у 9 спальнях, із власним СПА та басейном.

Довкола розташований ліс, є озеро й гарна альтанка. На території великий гараж, куди можна припаркувати купу суперкарів. Потрапивши в таку розкіш, модель відразу забула про свою професію та з головою поринула у домашні турботи.

Андрій Шевченко показав власну нерухомість

Оскільки по роботі Андрію тепер доводиться знову часто перебувати в Україні, він розповів, що будинок кілька разів потрапляв під ракетні обстріли. І навіть повилітали вікна.

Певно, мова йде про квартиру родичів Шевченка на Оболоні. Мати, сестра та племінниця спромоглися виїхати з Києва лише у травні 2022 року. Оскільки жінки виїхали з собаками, до Великобританії їх не впустили. Довелося оселитися в Італії.

Популярне

Схожі статті

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.