Надя Дорофєєва показалася без марафету та в сльозах і розповіла про свій стан: “Сумна і розгублена”

Українська співачка Надя Дорофєєва схвилювала своїх прихильників новим дописом в Інстаграм-блозі. Артистка показала себе у сльозах та зізналася, що вона сумна та розгублена.

Надя Дорофєєва – одна з найвідоміших українських співачок. Вона яскрава, запальна та завжди весела. Саме такою звикли бачити артистку її прихильники. Та Надя, як і інші люди, схильна до переживань, тривожності та поганого настрою. Нещодавно співачка вирішила показати, якою вона іноді буває і опублікувала у своєму Інстаграм-блозі фото, яке схвилювало її підписників. На знімку Надя була без макіяжу, зачіски та іншого марафету. Співачка була вся у сльозах.

На цьому фото  я  сумна, розгублена і травмована

, – написала Надя.

Співачка зізналася, що довгий час хотіла показувати себе в Мережі лише з однієї сторони: веселу, легку і щасливу. Та в реальному житті вона не лише така, іноді вона сумна і може дозволити собі поплакати.

Ні, нити та жалітись я не збираюсь, просто хочу щоб ви хоча б іноді бачили тут і таку мене

, – додала Дорофєєва.

Користувачі Мережі, а також колеги Наді підтримали співачку у коментарях.

Ось, що пишуть фоловери:

  • “Ви неймовірна як завжди, красуня, розумна, шикарна, непередбачувана у зміні стилю іноді. Соціальні мережі і інстаграм багато чого нав’язують і картинку, справжніх нас знає наше коло спілкування, друзі з якими жартуємо і ті хто бачили наші сльози. Так більше людяності та справжніх себе показувати це супер зараз”;
  • “Дякую що ви наважились нормалізувати “real life”. Останнім часом навіть не хочеться заходити в Інстаграм “;
  • “Дякую за справжність, це важливо”;
  • “Дякую за справжню себе. У тебе неймовірна глибина”.

Варто відзначити, що зараз багато зірок відходять від тенденції показувати лише ідеальну картинку у соціальних мережах. Все частіше публічні люди показують себе без макіяжу, показують свою щоденну рутину та діляться своїми проблемами та емоціями.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.