Доньки Віри Брежнєвої стали моделями: дівчата не схожі між собою, а старша все більше нагадує зіркову маму

Доньки Віри Брежнєвої вже майже дорослі. З кожним днем старша Соня стає все більше схожа на маму. Молодша Сара більше нагадує батька. Як виглядають сестри Кіперман?

Соня Кіперман

Старшій доньці Віри Брежнєвої вже 22 роки. Дівчина носить прізвище другого чоловіка мами, хоча в неї інший тато. Дівчина частенько викладає в мережу Інстаграм особисті світлини. Заміж поки не збирається виходити, хоча бойфренда має.

На кого схожі доньки Віри Брежнєвої?

Соня нині є студенткою в США. З фото білявки можна побачити, як сильно вона нагадує свою зіркову матусю. Видно, що дозвілля дівчина проводить яскраво. То вулицями великого міста прогулюється, то виїжджає на природу.

На кого схожі доньки Віри Брежнєвої?

Є знімки, як Соня катається на конях чи засмагає на пляжі. У березні дівчина відзначатиме свій день народження. Рік тому в цей день мама навідалася до доні в Лос-Анджелес, щоб привітати. Напевно, цьогоріч буде так само.

На кого схожі доньки Віри Брежнєвої?

Сара Кіперман

Молодшій доньці колишньої віагрянки у грудні минуло 14 років, але дівчина бере участь зі старшої сестри й виглядає доволі дорослою. Сара частенько викладає в мережу звіти з фотосесій. Тож можемо порівняти, на кого схожа юнка.

На кого схожі доньки Віри Брежнєвої?

Неозброєним оком видно, що з віком донька Кіпермана стає все більше схожою на тата, а мамині риси втрачаються. Натомість модель із Сари виходить доволі вправна. Напевно, не співатиме, як мама, а швидше ходитиме подіумом. Усі задатки в юної леді для цього присутні.

На кого схожі доньки Віри Брежнєвої?

Тато нині оголошений в розшук, тож невідомо, чи зможе надалі спонсорувати доньчині забави. Поки що Сара використовує дуже дорогі луки для знімань. Ось ми бачимо дівчину в привабливому блакитному міні. А тут вона вже в чорній сукні на бретелях та пухнастій білій шубі. Місце проживання молодшої Кіперман невідоме. Та одного разу вона влаштувала фотосесію у шикарному швейцарському готелі.

Популярне

Схожі статті

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.