Школярка чи фатальна жінка? Леся Нікітюк приміряла оригінальні весняні образи – тренди 2024 року

З приходом весни кожна жінка мріє оновити свій гардероб та знайти нові модні образи. І в цьому їм допомагають не лише відомі дизайнери, але й популярні телеведучі та коміки.

Серед них виділяється Леся Нікітюк. Вона не лише розважає своїх шанувальників своїми жартами, але і ділиться модними ідеями образів на весняний сезон 2024.

Гумористка та ікона стилю

На своїй сторінці в Instagram Леся часто створює цілий театр одного актора, з гумором обіграючи різні ролі від агента 007 до відомої історичної постаті Роксолани (Роксолесі, як вона себе назвала). Актриса здатна насмішити своїх фоловерів гумором та вигаданими образами, привертаючи до себе увагу не лише веселими ситуаціями, але й бездоганним зовнішнім виглядом.

Вона вміє перетворитися майже у юну школярку, вдягнувши одяг з білим комірцем та коротеньку спідницю. То раптом від школярки не залишиться й сліду, а замість неї перед очима — довгонога спокусниця у брутальній шкіряній куртці зовсім без спідниці.

Леся Нікітюк приміряла оригінальні весняні образи

При чому свої образи вона доповнює гуморними коментарями типу:

“Люди кажуть, що чоловіки бояться сильних дівчат. Але то люди кажуть, від чоловіків не чула жодного разу…., бо вони кудись повтікали”

Проте під цими яскравими образами та посмішками іноді простежується нотка суму та погляд одинокої жінки. Втім, це не заважає їй привертати увагу своїм неперевершеним стилем та чарівною вдачею. Високий зріст, довгі стрункі ноги, завжди підтягнута спортивна фігура та доглянуте обличчя зробили цю молоду жінку у світі моди та гумору не лише телеведучою, а й іконою стилю та посмішки. Її модні ідеї образів допомагають жінкам знайти свою унікальність та яскравість у кожному дні. До того ж вона любить своїх шанувальниць. Зрозуміло, що й вони відповідають їй навзаєм компліментарними коментарями: “Харизма, розум, краса і багато праці над собою! Ви неймовірна”