Як виглядає будинок Таїсії Повалій в іспанській Коста Бланці: світильники та вази у стилі прованс

Таїсія Повалій завбачливо позбулася нерухомості в Україні, переписавши її на родичів. Натомість має хатинку в Іспанії на узбережжі. Розберімося, як виглядає заморська розкіш співачки.

Колишній товариш Таїсії Повалій та її чоловіка Ігоря Ліхути Павло Зібров чудово обізнаний на сімейних справах зіркової родини. За словами Павла Миколайовича, Тая має квартиру в москві, а от київські квадратні метри переписала на сина Дениса. Будинок під Києвом Повалій теж тепер належить не зірці, а її родичам. Є ще земельна ділянка, та невідомо, хто на сьогодні є власником.

Як виглядає іспанський будинок Таїсії Повалій

Ще проживаючи в Україні, Таїсія з Ігорем хвалилися, що придбали нерухомість в Іспанії на Коста Бланці. Згодом прикупили ще одну віллу в Аліканте. Оскільки друзі Зіброва живуть по сусідству з творчою родиною, то пан Павло в курсі, що саме на ній зараз мешкає син співачки Ігор зі своєю родиною.

Як виглядає іспанський будинок Таїсії Повалій

Будинок не дуже великий, але розташований за 50 м від пляжу. Колись Тая скаржилася, що їм всім тіснувато в цій оселі та слід думати про розширення житла. Син співачки від першого шлюбу на момент повномасштабного вторгнення перебував у москві – робив шоу на Першому каналі. Та потім відмовився від роботи й перебрався у теплі європейські краї.

Як виглядає іспанський будинок Таїсії Повалій

Співачка придбала іспанську віллу ще до того, як стала народною депутаткою у Верховній Раді. Все зроблено у світлих тонах у стилі прованс. Гарні вази, штори ручної роботи. Їй радили придбати нерухомість у Маямі, що популярно серед російського бомонду. Та подружжя відмовилося від цієї ідеї через надто тривалий переліт.

Як виглядає іспанський будинок Таїсії Повалій

Представники фірми Terrasun запевняють, що саме завдяки їхнім зусиллям вдалося підібрати будинок на Середземному курорті Коста Бланка. Нерухомість пара начебто придбала в кредит, який має виплачувати 25 років поспіль, 14 із яких уже минуло.

Повалій певна, що це набагато краще, ніж проживання в готелі. Спиш на власному матраці, їжу готуєш на власній кухні, коли хочеш. А щоб відвідати інші гарні місця Іспанії чи іншої країни ЄС завжди можна скористатися автівкою.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.