Михайло Поплавський зробив пластику? Співак показався на фоні своїх студентів — виглядає не старшим за них

У віці, коли багато людей замислюються про відпочинок, професор, співаючий ректор Київського університету культури та мистецтв Михайло Поплавський вирішив діяти по-іншому.

У свої 74 роки людина щасливої вдачі Михайло Михайлович Поплавський не лише залишається активним і натхненним у своїй професійній діяльності, але й продовжує дивувати своїх прихильників своїм молодим виглядом та життєвим ентузіазмом. Сам про себе він каже:

“Я щаслива людина, я взяв від життя більше, ніж мріяв!”

Нещодавно в інтернеті з’явилися фотографії пана Михайла, на яких він виглядає приголомшливо молодо.Багато людей почали обговорювати, чи можливо, що він звернувся до пластичної хірургії. Однак сам Поплавський залишає цю інформацію поза увагою, не підтверджуючи, ані не спростовуючи ці чутки.

Михайло Поплавський показався на фоні своїх студентів — виглядає не старшим за них

Секрет його молодості

За його словами, секрет його молодості — це поєднання кількох факторів. По-перше, це регулярне заняття спортом, зокрема плавання, яке сприяє збереженню фізичної форми й здоров’ю. По-друге, гумор та позитивне ставлення до життя, які допомагають зберегти молодий дух і енергію. І нарешті, по-третє, здоровий спосіб життя та задоволення від нього, включаючи активне соціальне спілкування і навіть інтимні стосунки, які, за його словами, головним чином допомагають зберегти молодість.

Крім того, постійне спілкування зі своїми студентами також заряджає професора молодим запалом. Без фамільярності, але й без самоприниження спілкуються студенти з ректором. Молодь відчуває Михайла Поплавського “своєю людиною”, такою ж молодою та з почуттям гумору, як і вони самі, бо недарма дали йому прізвисько Юний орел.

Нагадаємо, що Михайло Михайлович був двічі одруженим і за іронією долі обох жінок звуть Людмилами. У шлюбі з другою дружиною у нього народився син Олександр.

Незалежно від секрету, який стоїть за його молодим виглядом, Михайло Михайлович Поплавський залишається прикладом активної й впливової людини, яка не зупиняється ні перед чим у досягненні своїх цілей і живе повноцінним життям, радуючи себе і своє оточення своєю енергією та оптимізмом.

Популярне

Схожі статті

Мама поганого не порадить: до якого майбутнього готують зіркові Ребрик та Падалко своїх дітей-підлітків

Нащадки в таких сім'ях як Падалко та Ребрик мають змогу вибирати своє майбутнє з ширшого спектра, ніж більшість. Втім підхід цих мам до вибору професії дитини може слугувати прикладом для інших.

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.