Добилися всього самі без мам і тат, але з чоловіками: Репяхова, Камалія та інші зірки, які зробили себе самі

Зіркові жінки, такі як Кароль, Могилевська, Камалія, Репяхова не досягли б своїх вершин, якби не власний хист та сильні риси характеру. Не всім з них батьки були в змозі допомогти на старті.

Але всі вони знайшли можливість використати шанс, який їм подарувала доля.

Камалія

Камалія та її родина. Скриншот фото з мережі

Відома зараз по всьому світу українська співачка Камалія росла у родині, де батько міг підняти руку на матір. Коли ж донька намагалася стати на захист мами, то діставалося і їй від домашнього тирана, про що артистка розповідала у програмі ЖВЛ. Тому ще з дитинства вона присягнула собі, що ніколи не буде поряд з чоловіком, який навіть лише погрожує вдарити жінку. Доля почула її, і у 26 років вона зустріла чоловіка своєї мрії багатого пакистанського бізнесмена Мохаммада Захура, який є старшим за неї на 22 роки. Зрозуміло, що батьки не зіграли ролі у побудові кар’єри Камалії, а от чоловік не міг не допомогти у цьому коханій жінці. Втім вона заперечує, що використовувала Мохаммада та його гроші у своїх амбітних цілях, бо, за її словами, ще задовго до зустрічі з Захуром вона вже була відома українському слухачеві, в тому числі як учасниця гурту “Територія А”

“Як би не склалося, я все одно була б співачкою”,- запевняє зіркова виконавиця.

Катерина Репяхова

Відома блогерка України, яка на сьогодні має у своєму інстаграмі понад 210 тисяч підписників, народилася у Дніпрі. Подробиць її дитинства Катерина не розкриває, окрім як іноді демонструє фото зі своєю мамою, з яких видно, що між цими рідними людьми є міцний емоційний зв’язок.

Отримавши диплом Київського національного університету імені Тараса Шевченка, де  вивчала культурологію, вона стала підприємцем, працювала гастрольним директором в одного з відомих психологів, а потім займалася організацією концертної діяльності відомих зірок.

Теперішній концертний директор Віктора Павлика Катерина Репяхова стала його дружиною у 26 років. Під вінець вона пішла вперше з 54-річним співаком, у якого це був  вже четвертий шлюб. Вірогідно дівчина з такою харизмою, як кажуть “зробила себе сама” і точно без допомоги батьків, але важко повірити, що слава та гроші її чоловіка не посприяли успіху.

Популярне

Схожі статті

Животик такий, що на двійню схоже: вагітна Джамала вийшла в люди
перед самими пологами (ФОТО)

Співачка Джамала часто ділиться з фанатами світлинами з округлим животиком, щоб публіка могла розділити з нею цю радість. Проте артистка не сидить вдома, а продовжує плідно працювати.

Аромат відчувається за кілометр: мій секрет найзапашнішого бульйону на суп чи борщ. Варю як професіонали

Бульйон - проста і смачна страва. Вона чудово підходить як основа для супу, борщу і багато чого іншого. Також чудова самостійна страва. Сьогодні ми підготували рецепт ароматного курячого бульйону.

Дантес не ховає від Дорофєєвої своїх намірів на майбутнє з Кацуріною та її дітьми: створені одне для одного

Володимир Дантес привітав нову обраницю Дашу Кацуріну з днем народження та поділився романтичними світлинами з дівчиною. А чи привітав батько двох дітей та екс-чоловік Дашу зі святом?