Астаф’єва розповіла про постійні образи у стосунках, з яких не могла вийти: дала поради та надихнула публіку

Даша Астаф'єва вперше розповіла про стосунки з чоловіком-аб'юзером і поділилась негативним досвідом зі своїми прихильниками. Вона закликала жінок бути сильними та не продовжувати нещасливі стосунки.

Українська співачка, ведуча та модель Даша Астаф’єва поділилася власним досвідом токсичних стосунків з чоловіком-аб’юзером у своєму Instagram. Вона опублікувала декілька фотографій, які супроводила роздумами щодо складних романтичних відносин.

На нових знімках Даша позує у відкритій чорній сукні, яка підкреслює її красиву фігуру. Під цими фото вона відверто розповіла про свої невдалі минулі стосунки, які були важкими через токсичність чоловіка.

“Я знаю, як це — жити з чоловіком, який не поважає себе”, – пише дівчина.

Даша Астаф’єва поділилась, що жила з людиною, яка не поважала ні себе, ні інших. Однак вона завжди пробачала колишньому коханому, сподіваючись змінити відносини на краще, але це призвело лише до того, що сама почала нести їх на собі.

“Коханий виявляється людиною без поваги до себе, і, як наслідок — до оточення. І ти, озброївшись терпінням, починаєш тягнути на собі стосунки”, – пише співачка.

Також вона додала, що у цій ситуації справжнім виходом є завершення таких зав’язків і звернення до рідних або фахівців, які можуть допомогти. Вона закликала жінок бути сильними й не терпіти несправедливості.

Астаф'єва розповіла про постійні образи у стосунках
Астаф’єва розповіла про постійні образи у стосунках

Знаменитість підкреслила, що спершу закохавшись, дівчина може навіть не помічати, як втрачає себе в зусиллях підтримати відносини. Проте з часом стає очевидним, що це не варто витраченої сили та енергії, і важливо навчитися вчасно вийти з “замкнутого кола”, щоб зберегти свою самооцінку та гідність.

“От тут, люба, і важливо побачити себе очима інших”, – підсумувала зірка.

До слова, раніше Даша розповідала, що зустріла коханого, але особистість чоловіка тримає у таємниці.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.