Брати, що особливо не світяться на широкий загал: близькі родичі Павла Зіброва, Аліни Гросу, Тіни Кароль

Зазвичай ми відстежуємо кожний крок знаменитостей, не звертаючи уваги на їхню родину. Тим часом у багатьох із зірок є близькі родичі, які зазвичай особливо не світяться на загал.

Павло та Володимир Зіброви

Брат Павла Зіброва Володимир народився на 3 роки раніше за відомого співака. Зростали хлопчики на Немирівщині у селі Червоне. Володимир Миколайович першим обрав собі творчу професію.

Як виглядають брати знаменитостей

Навчався у московській консерваторії. Відтоді був художнім керівником та диригентом військових ансамблів спочатку срср, а згодом ЗСУ. З 2004 року працює у молодшого брата – чоловік обіймає посаду директора Театру пісні П. Зіброва.

Як виглядають брати знаменитостей

Тіна Кароль та Станіслав Ліберман

Брат Тіни старший за співачку на 4 роки. Станіслав має власну юридичну агенцію, тому не потребує широкого розголосу. На відміну від батьків Кароль частенько бачиться з родичем та обожнює племінницю Весту. Коли хлопець мав намір одружитися з Тетяною, знаменитість разом із батьками була присутня на сватанні.

Як виглядають брати знаменитостей

Ліберман був одружений з рідною сестрою Ірми Вітовської. Останнім часом Тетяна перебуває в Німеччині. Жінка у своєму профілі Інстаграму навіщось змінила прізвище Ліберман на дівоче Вітовська, що наводить на сумні думки про розлади в сім’ї брата співачки.

Як виглядають брати знаменитостей

Аліна Гросу та Михайло й Роман

Коли співачці було 22 роки, батьки піднесли сюрприз – подарували молодшого брата. Хлопчика назвали на честь тата Михайликом. Його матусі на той момент було 54 роки. Михайло Михайлович дуже схожий на старшу сестру, яка його обожнює, і частенько показує в Інстаграмі, як хлоп’я зростає.

Як виглядають брати знаменитостей

В Аліни є ще старший брат Роман Каланджий, якого мама народила від першого чоловіка. Якось Гросу показалася на червоному хіднику під ручку зі зведеним братом, а ЗМІ, не розібравшись, відразу ж охрестили його нареченим знаменитості.

Як виглядають брати знаменитостей

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.