Як Алла Пугачова виглядала в 40 років, коли була у Києві: руда, молода і поруч з юним Гордоном (Фото)

Відомий український журналіст Дмитро Гордон вразив публіку цікавим архівним знімком, зроблений 35 років назад. На фото зовсім юний Дмитро позував поряд з легендарною співачкою Аллою Пугачовою.

Український журналіст Дмитро Гордон за свою некоротку кар’єру встиг взяти інтерв’ю у багатьох зірок, політиків та інших медійних персон. Ще на початку журналістської кар’єри Гордон мав змогу поспілкуватися з легендарною співачкою Аллою Пугачовою і не деінде, а в столиці України, у Києві.

Нещодавно журналіст опублікував у своєму Інстаграм-блозі архівних знімок, зроблений 35 років назад, на якому він позує з Аллою Борисівною у Києві. На той час співачці було 40 років, а Гордону – всього 22. На знімку важко впізнати їх обох. Так, Дмитро виглядає ще дуже юним, а на його голові – пишна шевелюра. Гордон одягнений у світлі костюмні штани і у світшот, на якому великими буквами було написано “Перестройка”. А от Алла Борисівна на фото виглядає дуже гарно. Вона молода, струнка, з пишним, рудим волоссям. Співачка одягнена в джинси, чорну кофту і модні сонцезахисні окуляри. На знімку видно, як молодий журналіст щось говорить артистці, а вона його уважно слухає.

З Аллою Пугачовою. Київ, 1989 рік. Фото Фелікса Розенштейна

, – підписав фото Дмитро Гордон.

Користувачі Мережі відразу почали коментувати знімок і відмітили, що Пугачова дуже стильна, а Дмитро сам на себе не схожий.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Яка ж вона красуня. Зараз я захоплююсь її життям”;
  • “Які ж ви молоді були, прямо не віриться. Летять роки, як птахи у вирій..”;
  • “Алла Борисівна незмінна, а пан зробився старшим”;
  • “Алла зовсім не міняється. Дмитро, а що з вами, це ви, взагалі?”
  • “Цікаво, що ви говорили Аллі Борисівні, що вона вас так уважно слухала?”.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.