39-річна Тіна Кароль вперше показала, як виглядає її реальне волосся без перуки: тонке і коротке (Фото)

Українська співачка Тіна Кароль вразила появою на сцені без макіяжу, розкішного вбрання та без звичного накладного волосся. У такому вигляді співачка ще більше сподобалася публіці.

3 лютого на сцені національного відбору на Євробачення-2024 у якості запрошеної артистки з’явилася співачка Тіна Кароль. Вона заспівала свою нову пісню “Троянди” і вразила своїм розкішним виконанням публіку. Тіна захотіла, аби вся увага глядачів була зосереджена саме на виконанні пісні, а не на її образі. Саме тому Кароль вийшла на сцені у звичайних джинсах, чорному гольфі зі звязаним у пучок волосся та без макіяжу.

У своєму Інстаграм-блозі артистка опублікувала відео, де показала, як готується до виступу. Співачка хвилювалася, що глядачі не зрозуміють, чому вона вийшла на сцену у такому вигляді. Як виявилось, Тіна дарма хвилювалася, адже публіка оцінила її простоту та натуральність, а також дуже сильне виконання пісню “Троянди”.

Я не знаю, як це вийде, побачимо. Я ризикую і вашою думкою і ризикую сама і як дівчина і навіть, як “народна”

, – прокоментувала Тіна свій зовнішній вигляд.

Тіна Кароль вперше показала, як виглядає її реальне волосся без перуки
Тіна Кароль вперше показала, як виглядає її реальне волосся без перуки

На відео можна помітити, як перукар збирає волосся Тіни у пучок. Зазвичай співачка виходить на сцену у перуці та на цьому відео можна побачити реальне волосся співачки – тонке і коротке.

Варто відзначити, що зачіска Тіни Кароль є однією зі складових її сценічного образу. Зазвичай співачка виходить на сцену з розпущеним волоссям, яке вкладене у легкі локони. Ні для кого не секрет, що Тіна носить спеціальні накладки на волосся, які фіксуються в сантиметрі від натурального волосся Тіни і виглядає, як продовження її волосся. Саме тому співачці довгий час вдавалося приховувати, що її пишна шевелюра не натуральна. Та зараз Тіна не акцентує увагу на своїй зовнішності і все частіше з’являється на публіці без зайвого пафосу.

Популярне

Схожі статті

Цукор не додаю і кладу багато зелені: мій ходовий рецепт солоних сирників, які виходять смачніші за звичайні

Солені сирники з зеленню стануть відмінним доповненням до будь-якого обіду або вечері. Для тих, хто не любить солодке, цей варіант приготування стане чудовою та смачною альтернативою.

Цей сімейний десерт просто тане в роті: ніжний і ароматний яблучний пиріг. Весь секрет в особливому тісті

Усі ми любимо смачну випічку, без гарного десерту важко уявити затишний вечір. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт манного пирога з яблуками, який сподобається кожному з першої спроби.

“Мені не соромно”: Соловій, Мішина, Полякова і ще 3 українські зірки, які були коханками своїх чоловіків

Кажуть, що на чужому нещасті щастя не побудуєш. Втім, Ксенія Мішина, Оля Полякова, Христина Соловій та інші зіркові красуні все ж спробували прибрати до рук жонатого.