Що їдять на сніданок судді “МастерШеф” Мартиновська, Ектор і Ярославський: щось дуже далеке від Мішлен

Судді "МастерШеф" мають у власному арсеналі купу вишуканих рецептів. Та чомусь самі на сніданок їдять звичайні продукти, які в ресторані навряд чи замовиш. Розберімося, що в них на столі.

Ольга Мартиновська

Вранці відома кулінарка обходиться без бутербродів із червоної ікри та суші з вугром. Ледь не щоранку шеф-кухарка споживає звичайну гречку з вареними яйцями та свіжими огірочками.

Що їдять на сніданок судді МастерШеф

Таке меню Мартиновська вважає найдоцільнішим, оскільки заряджає організм потрібними корисними елементами та дає бадьорість на весь робочий день, насичений купою подій.

Ектор Хіменес-Браво

Відомий шеф-кухар та блогер теж похвалився простим та ситним сніданком. Готується страва дуже швидко, що важливо у вранішні години, коли всі поспішають пристати до праці. Та головний інгредієнт, на думку Ектора, це кохання.

Що їдять на сніданок судді МастерШеф

Хіменес-Браво показав зготовлену страву з протеїном, вітамінами та корисним жиром. На тарілці бачимо рис, зготовлений на пару, варену курку, омлет із помідорами та іншими овочами. А ще шматочок авокадо.

Володимир Ярославський

Велику увагу вранішньому прийманню їжі віддає й суддя “МастерШеф. Битва сезонів”. Володимир воліє не вживати на сніданок щось одне. Має в арсеналі кілька страв на вибір. Певен, що вони ситні та збалансовані.

Що їдять на сніданок судді МастерШеф

Ярославський радить снідати у першу годину після підйому з ліжка. У такому разі нормалізується процес вироблення глікогену в області печінки. Тож знавець харчових секретів радить снідати:

  • мигдалевим круасаном зі свіжим апельсиновим соком;
  • смаженими яйцями з беконом;
  • сирною запіканкою зі згущівкою чи варенням;омлетом із сиром;
  • вівсянкою чи лляною кашею, зготовленою на молоці;
  • гарячими млинчиками.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.