3 найміцніші зіркові пари, які є спорідненими душами: Сумська і Борисюк, Полякова і Буряковський, Зіброви

Декому з зірок, хоч і не з першої спроби, та таки вдалося зустріти справжнє кохання і пронести його крізь десятиліття спільного життя. Пригадаймо, найміцніші шлюби шоубізу.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

14 лютого 1991 року Сумська знайшла у себе в гримерці шоколадне серце й записочку з запрошенням на побачення. Не відмовила, хоча й була заміжня за Євгеном Паперним. Відтоді все закрутилося. За 5 років Ольга та Віталій Борисюк розписалися.

Тривалі зіркові шлюби

Оскільки тоді не могли собі дозволити пишне весілля й зібрали близьких людей на квартирі у нареченого, за 25 років, у 2021-му, відгуляли ще раз. Тепер уже в ресторані за присутності знаменитих гостей. Обмінялися обітницями вірності та обручками. А дружкою на срібному весіллі була їхня спільна донька Ганна.

Оля Полякова та Вадим Буряковський

Співачка закрутила роман із мільйонером, коли він ще був одружений. На день народження Вадима білявка виступала на яхті. Іменинник побачив Олю й більше не відпускав від себе. Згодом він розлучився й зробив пропозицію коханій дівчині.

Тривалі зіркові шлюби

За цей час встигли народити двох донечок Машу та Алісу. Звісно, як і в кожній родині, не обходиться без непорозумінь. Коли Полякова зізналася, що вони з чоловіком сплять у різних кімнатах, пішли чутки про розлучення. Та артистка запевнила, що не збирається покидати Буряковського, бо їй так надійніше. Цьогоріч пара відзначить 20-річчя весілля. Невідомо, чи справлятимуть цю круглу дату, оскільки про 19-річчя шлюбу згадали лише наступного дня.

Павло та Марина Зіброви

Вони познайомилися, коли обом було вже за 30 після пережитих розлучень. Павло виступав на корпоративі Союзу податківців та підприємців, де працювала Марина. Жінці наворожили, що другим чоловіком буде вусань, а Зібров, щойно побачив красуню, відразу закохався.

Тривалі зіркові шлюби

На 35-річчя жінки вони розписалися. Друзі та рідні вітали іменинницю, а закохані не відразу зізналися, що вже одружені. На 25-річчя шлюбу у 2019 році вирішили врешті зіграти справжнє весілля. Все організувала наречена. А донька пари Діана взяла з “молодят” обітницю кохати вічно.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.