Ксенія Мішина кардинально змінила колір волосся і здивувала несподіваним перевтіленням: “Я теж не очікувала”

Ми звикли бачити Ксенію Мішину шатенкою чи брюнеткою. Та акторка вирішила подивувати кардинальною зміною кольору й показалася перед шанувальниками блондинкою.

34-річна Ксенія Мішина виклала в мережу Інстаграм ролик, в якому спочатку позує в сірій кофті та розпущеному темному волоссі. А потім знімає протисонцеві окуляри й в одну мить перетворюється на казкову принцесу.

Ксенія Мішина перетворилася на блондинку

Тепер зірка вбрана у яскраву синю сукню з бархату з рукавами ліхтариками та вишитим блискітками сердечком. Акторка при макіяжі та головне – пофарбована у скандинавський блонд, чим неабияк приголомшила фоловерів.

Ксенія у другій частині відео змінила не лише колір волосся, але й довжину – зачіска стала набагато коротшою. Певно, надихнулася прикладом свого єдиного сина Платона, який віднедавна постійно вигулює біляву шевелюру. Мішина підписала пост так:

“Я теж не очікувала. Як вам?”

Звісно, підписники сторінки знаменитості не стрималися й взялися активно писати коменти щодо нового іміджу зірки. Серед них було чимало скептичних:

“Не віриться що перевтілилась – скоріш за все, перука”.

“Думаю, що Мішина – не та дівчина, яка буде ризикувати своїм волоссям. Вона його занадто любить”.

Та усе ж більшість схвально поставилася до нового іміджу зірки “Кріпосної”:

“Вам будь-який колір пасує”.

“Дуже крутий образ”.

“Вам і до гарно, і після”.

“Ви просто бомба”.

“Ти прекрасна без перук і макіяжу”.

“Блонд просто вау”.

З’ясувалося, що у темному волоссі всі сприймали акторку як окрему особистість. А щойно Ксенія змінила колір волосся, як у шанувальників виникли асоціації з іншими знаменитостями. Тож українку-блондинку назвали Меган Фокс, Кайлі Дженер, Наталею Рудовою і навіть Бейонсе.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.