Як виглядає і чим займається перший чоловік Горової, якого вона покинула заради 18-річного Потапа (Фото)

Відома українська продюсерка Ірина Горова вперше вийшла заміж у 16 років. Як виглядає і чим займається екс-чоловік Ірини – далі у матеріалі.

Відома бізнес-вумен та продюсерка Ірина Горова відома публіці ще й тим, що являється колишньою дружиною репера Потапа. Вони одружилися, коли Потапенку було всього 18 років, а Ірина на той момент вже була розлучена і мала доньку. Цікаво, що перший чоловік Горової є близьким товаришем самого Потапа.

Вперше Ірина Горова вийшла заміж у дуже юному віці – у 16 років. Та на це були свої причини – дівчина носила під серцем дитину. Обранцем Ірини став чоловік на ім’я Юрій, який відомий публіці під псевдонімом UGO. Він також являється репером і будував свою кар’єру пліч-о-пліч з Олексієм Потапенко. Так, Юрій і Олексій були друзями.

Потап з першим чоловіком Горової UGO
Потап з першим чоловіком Горової UGO

Ірина Горова прожила у шлюбі з Юрієм 11 років, а згодом розлучилася і відразу стала жити з Олексієм Потапенко, якому на той момент було всього 18 років. А ось Ірині було 25 і вона мала 10-річну доньку.

Довгий час в мережі ширилися чутки, що Потап нахабно відбив дружину у власного друга. Та сам UGO в одному з інтерв’ю зізнався, що на той момент вже не жив з Іриною, як з жінкою, а не розлучався з нею лише через доньку. Репер запевняє, що не ображається на свого колегу Потапа за те, що він закрутив роман з його ексдружиною, адже на той момент вона вже була вільною жінкою.

Як виглядають донька і перший чоловік Ірини Горової
Як виглядають донька і перший чоловік Ірини Горової

Нагадаємо, Ірина Горова і Потап прожили у шлюбі 15 років і мають спільного сина Андрія. Подружжя розлучилися у 2014 році за ініціативи Потапа. Справа в тому, що на той момент він вже крутив роман зі своєю колегою Настею Каменських, яка згодом стала його другою дружиною.

А ось Ірина Горова після розлучення з Потапом так і не змогла побудувати своє особисте життя. Наразі жінка самотня. При цьому, Потап і Ірина зберегли дружні стосунки. Горова навіть була присутньою на весіллі свого колишнього чоловіка з Настею Каменських.

Популярне

Схожі статті

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.