Чому одягнув вушка та коли позбудеться чорної маски: Андрій Данилко дав інтерв’ю та розповів про обіцянку

Андрій Данилко розповів про обіцянку зняти маску після перемоги України. Артист також поділився, чому вирішив одягнути обруч із вушками у Нацвідборі на "Євробачення-2024".

Відомий український співак і актор Андрій Данилко вкотре став членом журі у Нацвідборі на “Євробачення”. На відомому конкурсі він показався у своєму звичному спортивному костюмі, бейсболці та масці на підборідді, яку не залишили без уваги глядачі.

У своєму ексклюзивному інтерв’ю, яке він надав “Telegraf”, співак зізнався, чому досі носить захисну маску. Для людей такий образ асоціюється з захистом від пандемії, але Данилко цю версію аудиторії заперечив. У розмові з журналістом чоловік розповів, що ще на початку повномасштабної російської агресії пообіцяв зняти маску лише після того, як Україна переможе.

“Я готовий зняти її просто зараз, але раз пообіцяв, то пообіцяв”, – поділився співак.

Андрій Данилко дав інтерв'ю та розповів про обіцянку
Андрій Данилко дав інтерв’ю та розповів про обіцянку

Андрій Данилко не думав, що конфлікт буде тривати так довго, але він не збирається порушувати дане ним слово. Співак знає про те, що його прихильники вже почали шукати причину, і навіть з’явилися чутки, що за маскою артист щось приховує. Проте він підкреслив, що на сцену Нацвідбору Сердючка вийшла без чорної маски.

Андрій Данилко дав інтерв'ю та розповів про обіцянку
Андрій Данилко дав інтерв’ю та розповів про обіцянку

Знаменитість додав, що через маску та бейсболку його частіше впізнають. Такий стиль тепер звичний для нього ще з періоду ковіду.

“Мене через неї стали більше впізнавати. Тепер ще цей пластир”, – сказав Данилко.

До речі, маска не була єдиною, на що звернула увагу громадськість у Національному відборі на “Євробачення-2024”. Свій повсякденний стиль артист доповнив цікавим аксесуаром, одягнувши обруч з чорними вушками та рожевим бантом. Після відбору Андрій Данилко поділився, що йому сподобався такий образ, адже він відчував себе “няшним”.

“Мені хотілося цими вушками прибрати якусь серйозність”, – розповів виконавець.

Андрій Данилко дав інтерв'ю та розповів про обіцянку
Андрій Данилко дав інтерв’ю та розповів про обіцянку

Популярне

Схожі статті

Якщо набридла одноманітність страв з картоплі: гірка з дерунів із сирним прошаруванням — і м’яса не треба!

У кулінарному світі іноді здається, що картопля — це універсальний і нескінченний елемент, який може використовуватися у найрізноманітніших стравах.

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.