Поки смерть не розлучить нас: зірки, які кохали до гробу і стали вічними вдовами – Тіна Кароль, Софія Ротару

Деяким зіркам не потрібні нові враження й закоханості. Їм вистачає однієї великої любові на все життя. Шкода лише, що навіть після смерті коханих чоловіків ці жінки не можуть знайти їм заміну.

Софія Ротару

Студентка Чернівецького музичного училища довгий час не звертала уваги на залицяльника. Натомість Андрій Євдокименко, побачивши її фото в журналі, втямив – це його єдина й неповторна. І врешті добився свого – дівчина закохалася.

Кохання на все життя – лише смерть розлучила їх

Коли вони одружилися, співачці був 21 рік. Відтоді були разом 34 роки поспіль, і лише смерть розлучила цю пару. Софія Михайлівна дуже тяжко пережила своє вдівство. Анатолія не стало 2002 року через ускладнення після множинних інсультів.

Кохання на все життя – лише смерть розлучила їх

Ротару вирішила для себе, що більше не виходитиме на сцену. Та син Руслан умовив маму продовжувати співати. Він став її продюсером. Друге повернення в шоубіз з оновленим репертуаром стало практично тріумфальним. От тільки відтоді минуло два десятиліття, а Софія Ротару так і залишилася самотньою, не зустрівши нового кохання.

Тіна Кароль

Перший та єдиний шлюб співачки тривав зовсім недовго. Тіна з Євгеном Огіром прожили разом 5 років. За цей час устигли народити нащадка Веніаміна та звести чималий будинок. На жаль, він так і не став родинним гніздечком.

Кохання на все життя – лише смерть розлучила їх

У Євгена діагностували онкологію. Чоловік лікувався в Німеччині. Але все виявилося марним. Підступна хвороба забрала життя 33-річного чоловіка. Того ж таки 2013 року помер і тато Євгена, свекор Тіни Кароль.

Кохання на все життя – лише смерть розлучила їх

Зробити паузу в роботі й з повною силою віддатися горю у співачки не вийшло. Вона продовжувала відвідувати прямі ефіри, оскільки якраз перебувала у тренерському кріслі “Голосу країни”. Ніхто не бачив сліз і страждань цієї тендітної, але такої сильної жінки. Відтоді минуло більш як 10 років, але Тіна так і не вийшла заміж удруге.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.