Даша Квіткова ніяк не може позбутися будинку після розлучення з Нікітою Добриніним: довелося знімати ціну

Щойно учасники "Холостяка 9" розлучилися, з'їхали зі свого будинку, виставивши нерухомість на продаж. Нині Даша Квіткова сповістила, що знизила ціну на сімейне гніздечко.

У цьому котеджі в селі Гатному на Київщині минуло чимало щасливих моментів дружної родини Даші Квіткової та Нікіти Добриніна. Коли пара, розлучившись, виїхала з будинку на 150 квадратних метрів, було сповіщено, що його можна придбати за 320 тисяч доларів.

Даша Квіткова знизила ціну на будинок

Відтоді минув рік, а потенційні покупці не поспішають оббивати пороги оселі відомих людей. Довелося Квітковій трішки скинути вартість нерухомості. Тепер Даша згодна на продаж за 290 тис. доларів.

Даша Квіткова знизила ціну на будинок

Розставатися з улюбленим житлом блогерці, звісно, не хочеться. Вона вклала в облаштування дизайну чимало сил. Тож часом нападає ностальгія за минулим. Допоки нові власники не заселилися, молодичка іноді навідується сюди, щоб попрацювати. Попри те, що тут зараз ніхто не живе, житло продовжує опалюватися.

Даша Квіткова знизила ціну на будинок

Хатинку вони з Нікітою не зводили – придбали вже готову нерухомість. Поряд ще три таких же котеджі. Маєток має 3 поверхи, терасу, зону барбекю. Встановлено всю необхідну техніку та меблі. У гаражі вільно розміщаються дві автівки. На території є дитячий майданчик.

Даша Квіткова знизила ціну на будинок

Квіткова запевняє, що новим власникам тут неодмінно пощастить, оскільки аура дуже хороша. Шкода, що пара, яка одружилася за настільки романтичних обставин – після участі в шоу “Холостяк”, сама не скористалася подібною обставиною. Справа усе-таки дійшла до розлучення.

Даша Квіткова знизила ціну на будинок

Про негаразди в зірковій родині стало відомо торік у січні. Даша сповістила, що вони вирішили з Нікітою роз’їхатися на два тижні, аби розібратися у своїх почуттях. Та примирення не відбулося. У червні пара оформила розлучення, а спільний будинок через непотрібність вирішили продати.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.