Молодь наступає на п’яти: Оля Полякова натякнула, що побоюється конкуренції зі своєю старшою донькою Марією

У світі шоу-бізнесу, де конкуренція просто неймовірна, стосунки та співпраця між батьками та дітьми можуть бути складними. Але для Олі Полякової її ставлення до популярності доньки має свій сенс.

Нещодавно Оля Полякова практично зізналась перед широкою громадськістю про те, як вона ставиться до успіху та визнання, яке отримує її старша донька Марія в музичній сфері. Широкий загал давно помітив, що останнім часом зіркова мама вкладає багато зусиль, щоб привернути увагу до творчості Марії та допомогти їй реалізувати свій талант.

У світі шоу-бізнесу часто виникає ситуація, коли талановиті діти відомих батьків стають об’єктом уваги та критики. Особливо це стосується дітей, які вирішують піти в мистецькі шляхи, продовжуючи родинну традицію.

Оля Полякова завжди була дуже чутлива до критики, яка приходила на адресу її доньки щодо вокальних здібностей та зовнішності. Проте зараз вона активно підкреслює свій зв’язок з Марією, демонструючи готовність підтримувати та сприяти її кар’єрному зростанню.

Це показує, що Полякова-старша, окрім того, що є визнаною артисткою та глянцевою особистістю, також є розумною та люблячою матір’ю, яка вірить у таланти своєї доньки та активно підтримує її у прагненні до власних мрій та досягнень.

Щоб привернути увагу глядачів до творчості Марії та підтримати її кар’єрний розвиток Оля, як людина, яка розуміється на піарі (в хорошому сенсі) часто демонструє спільні відеоролики та фото з донькою. Цим співачка дає всім зрозуміти, що це для неї важливо, адже вона розуміє, як важко побудувати своє ім’я, особливо коли твоя мама — відома артистка.

Вона практично порівнює себе з донькою й з легким сумом та водночас з гордістю констатує привілеї молодості:

“Ну шо, на пʼяти наступає нове покоління!”

Шанувальники активно підтримали обох виконавиць:

“Ну так яка ж красуня, то не шкода, що й наступає”, – пише один. “А коли буде кліп і трек разом?”- питає інший.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.