Кохатимуть один одного вічно: як вовчиця Таюне заполонила серце шикарного блондина Олега Винника

По поверненні з Німеччини в Україну Олег Винник позиціював себе як самотнього чоловіка й ніколи не говорив про одруження. Згодом з'ясувалося, що дружина була завжди з ним на сцені.

Таюне завжди присутня на сцені під час концерту Олега Винника. Вона є його бек-вокалісткою. Насправді співачку звати Тая, та мама її називає Таюне, то так цей псевдонім і причепився до артистки.

Знайомі вони ще замолоду під час навчання у Канівському училищі. Всі три роки навчання тривав роман Олега та Таї. Потім закохані одружилися. Весілля зіграли дуже пишне на дві сотні гостей.

Таюне закохала у себе Олега Винника на все життя

Розпис відбувся у сільському клубі з дотриманням усіх українських традицій та величезним короваєм. Столи, які поставили у два ряди, ломилися від наїдків та питва. Ледь не тиждень гуляли. Були присутні родичі, сусіди, вчителі.

У пари народився син Юліан. Винник дуже не хотів, щоб за хлопцем ганялися папараці, тому ретельно приховував від загалу нащадка. Коли артист вирішив робити кар’єру в Україні, хлопця з собою не взяв, оскільки той навчався у Німеччині. Знайти в мережі сина Винника дуже складно. Є хіба що світлини з запливу, які оприлюднив навчальний заклад на своєму сайті.

Таюне закохала у себе Олега Винника на все життя

Коли приховувати правду стало неможливо, Олег зізнався, що бек-вокалістка є його дружиною. Нині вони знову повернулися до Німеччини. Ходили чутки, що в співака серйозні проблеми зі здоров’ям, і він потребує лікування.

Таюне закохала у себе Олега Винника на все життя: син пари Юліан

Звісно, у зв’язку з повномасштабною агресією повертатися до Києва родина не вважає за потрібне. Подейкують, що разом із ними мешкає й сестра Таюне. Олег сповістив, що не має нерухомості в Німеччині. Мовляв, хотів подарувати квартиру дружині, натомість грошей, зароблених концертами, не вистачило, оскільки все дуже дорого.