Алла Костромічова поділилась рідкісним сімейним фото з чоловіком і підрослим сином: на фоні хмарочосів

Алла Костромічова показала рідкісне фото разом зі сім'єю. Модель позувала з чоловіком і сином на тлі хмарочосів. Фотографію вона опублікувала у своєму Instagram.

Відома українська модель та телеведуча Алла Костромічова порадувала своїх шанувальників рідкісною світлиною. Знаменитість опублікувала фото з коханим і помітно підрослим сином у своєму Instagram.

Недавно топ-модель зворушила сімейним знімком, на якому позувала з чоловіком – американським бізнесменом Джейсоном Капоне на фоні хмарочосів, а на руках Алла тримала свого сина.

Алла Костромічова поділилась рідкісним сімейним фото з чоловіком і сином
Алла Костромічова поділилась рідкісним сімейним фото з чоловіком і сином

Зазначимо, що у червні минулого року Алла Костромічова вдруге стала мамою. Про це зірка розповіла у своєму фотоблозі. Вона показала миле фото стопи новонародженої доньки у батьківських долонях. Дівчинку вирішили назвати Авророю.

У своїй новій публікації вона відповіла на питання підписника, який поцікавився, чи немає ревнощів її син до маленької донечки. На що зірка відповіла, що він її дуже любить. Також Алла дала пораду з виховання, зазначивши, що потрібно забезпечити дітям однакову кількість уваги.

“Обожнює. Найголовніше давати старшому достатньо любові й брати на руки”, – пише зірка.

До слова, Алла та Джейсон одружилися у 2015 році. Тоді ж у подружжя народилася перша дитина – хлопчик, якого назвали Сальваторе. На сьогодні вони проживають в США.

Нагадаємо, Алла Костромічова набула великої популярності в модельній сфері, ставши зіркою світових подіумів. Почавши свою кар’єру в 16 років, через два роки вона з’явилась на показі Giorgio Armani в Мілані. Проте згодом Алла стала однією з кращих моделей світу, увійшовши в ТОП-50.

У 2014 році знаменитість стала ведучою проекту “Супермодель по-українськи”, де була в ролі наставниці для молодих моделей.

Алла Костромічова поділилась рідкісним сімейним фото з чоловіком і сином
Алла Костромічова поділилась рідкісним сімейним фото з чоловіком і сином

Раніше Алла поділилась, що зупинятися на досягнутому не збирається, адже планує працювати моделлю й на пенсії.

Популярне

Схожі статті

Навіть “Шуба” та “Олів’є” не такі смачні: тепер готую тільки “Оселедець під периною”. Їмо тазами і без хліба

Салат "Оселедець під периною" набагато смачніший і цікавіший за банальну "Шубу", хоча інгредієнти для нього досить прості. Така страва точно вразить вас і ваших гостей.

Так роблять “шефи”: як вибрати правильне м’ясо на шашлик, щоб він був соковитим і смачним + рецепт маринаду

Настає тепла літня пора, а отже, настає пора пікніків із шашликом. Сьогодні ми розповімо, як правильно вибирати м'ясо для цієї страви. Також розкриємо секрет приготування найкращого маринаду.

Який манікюр найчастіше робить Настя Каменських: цей стиль ніколи не пасуватиме Тіні Кароль (Фото)

Настя Каменських – одна з найстильніших жінок українського шоу-бізнесу. Вона не лише гарно одягається, а й робить найбільш трендовий манікюр у цьому сезоні.