Не український красень: при вигляді нареченого-іноземця Ольги Харлан у вас відніме дар мови (ФОТО)

Відома українська фехтувальниця Ольга Харлан чи не вперше показала свого нареченого. Як іноземцю вдалось підкорити серце української красуні-спортсменки?

Ольга Харлан, відома українська спортсменка та фехтувальниця, давно підкорила фанатів у рідній країні та встигла стати відомою далеко за межами України. Про професійне життя знаменитості відомо багато, але шанувальники, як і заведено, часто цікавляться ще й особистими подробицями. Розповідаємо, що відомо про нареченого спортсменки, за якого вона планує вийти заміж.

Наречений Ольги Харлан

Раніше відома українська спортсменка протягом чотирьох років перебувала у шлюбі з шаблістом Дмитром Бойком, втім їхній союз був приречений на розлучення. Пізніше зірка вітчизняного спорту познайомилась з італійцем, який підкорив її серце та пізніше став нареченим. Обранець Ольги Харлан, як і вона, спортсмен – він шабліст.

Що відомо про особисте життя Ольги Харлан – за кого збирається заміж українська фехтувальниця
Що відомо про особисте життя Ольги Харлан – за кого збирається заміж українська фехтувальниця

2018 року вперше стало відомо, що відома українська спортсменка Ольга Харлан почала роман з італійцем Луїджі Самеле. Знаменитості не приховували своїх почуттів, а в інтерв’ю для Маші Єфросиніної українська фехтувальниця розповіла про плани на майбутнє разом зі своїм обранцем. За словами зірки, вони були знайомі задовго до початку роману, втім спочатку зіркова пара була друзями, адже в Ольги Харлан був чоловік.

Що відомо про особисте життя Ольги Харлан – за кого збирається заміж українська фехтувальниця
Що відомо про особисте життя Ольги Харлан – за кого збирається заміж українська фехтувальниця

Зірка в інтерв’ю для журналістки зізналась, що вона вже готова створювати родину зі своїм обранцем, але поки що вони мають сфокусуватись на спортивній кар’єрі. В знаменитої спортсменки та її італійського обранця багато завдань у спортивній сфері, а тому вони тимчасово відклали тему одруження та гуляння весілля.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.