Вона йому точно не пара: обімлієте, побачивши красуню-дружину лисого з “Кварталу” Юрія Ткача

Відомий український гуморист Юрій Ткач, окрім успіху в професійній сфері, зумів створити щасливу родину з коханою жінкою. Як виглядає дружина зірки "Кварталу 95"?

Юрій Ткач, відомий український гуморист та актор, давно здобув популярність серед своїх шанувальників. Нині знаменитість виступає разом із командою гумористичного проєкту “Квартал 95”. Про професійний успіх відомого артиста знає чи не кожен українець, а ось про його щасливу родину чуло небагато фанатів. Розповідаємо, що відомо про дружину артиста – як вона виглядає та чим займається.

Як виглядає родина Юрія Ткача

Відомий український актор і гуморист Юрій Ткач одружився з коханою дружиною 2014 року – наприкінці лютого цього року знаменитості будуть відзначати 10 років подружнього життя. До укладання шлюбу вони зустрічались ще декілька років. До слова, через два роки після одруження у зірковій родині з’явилась на світ їхня спільна донька Ліза.

Юрій Ткач показав, як виглядає його дружина – з нею зірка Кварталу 95 створив міцну родину
Юрій Ткач показав, як виглядає його дружина – з нею зірка Кварталу 95 створив міцну родину

Що стосується професії дружини відомого українського артиста, то Ксенія Ткач – його особистий менеджер та адміністратор. Вона веде перемовини з потенційними замовниками та клієнтами свого чоловіка, організовує їхні зустрічі та домовляється про прослуховування свого чоловіка-актора. Крім того, зіркова дружина Ткача веде особистий блог і виховує їхню спільну доньку.

Юрій Ткач показав, як виглядає його дружина – з нею зірка Кварталу 95 створив міцну родину
Юрій Ткач показав, як виглядає його дружина – з нею зірка Кварталу 95 створив міцну родину

Після початку повномасштабної війни відома українська блогерка Ксенія Ткач разом із донькою від свого чоловіка переїхала за кордон. Там знаменитість не змогла сидіти, склавши руки. Тому зіркова дружина почала займатись благодійністю та волонтерством. Нині вона вже повернулась до України, а тому зіркова родина має змогу знову возз’єднатись.

Популярне

Схожі статті

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.