На честь дня народження Гарік Кричевський з донькою заспівали дуетом: шкода, що Вікторія пішла в медицину

Днями донька Гаріка Кричевського Вікуля відзначила день народження. Замість того, щоб приймати поздоровлення, тато й доня вирішили зробити подарунок підписникам, заспівавши.

Гарік Кричевський виклав у своєму акаунті в Інстаграм відео з донькою Вікторією, запропонувавши доньці на честь її дня народження заспівати хіт батька “Мій номер 245” українською мовою.

І хоча виступ родичів дуже коротенький, з нього можна переконатися, що татова доня дуже гарно співає. Замолоду Гарік робив вибір між медициною та музикою. Як бачимо, співи перемогли.

Донька Гаріка Кричевського заспівала разом із татом

Перед Вікторією постав точнісінько такий же вибір – стати лікаркою, як уся родинна династія, чи піти татовими слідами й податися у шоубіз. Дівчина обрала перший варіант. Хоча зі своїми співочими даними могла б стати знаменитою співачкою.

Донька Гаріка Кричевського заспівала разом із татом

Ще в дитинстві разом із сином Ірини Білик Глібом та іншими дітьми знаменитостей Віка брала участь у гурті “Ангел”. Коли підросла, співала у тата на бек-вокалі. Іноді вони робили дуети. Та після закінчення школи дівчина вступила до медичного університету й опанувала професію стоматологині.

Донька Гаріка Кричевського заспівала разом із татом

Восени 2021 року Вікторія розписалася з коханим у німецькому місті Гейдельберг, сповістивши, що весілля буде пізніше. Цього щасливого моменту дівчина чекала 3,5 року, оскільки між закоханими поставали всілякі перепони включно з відстанню.

Відтоді минуло вже 2 роки, а Кричевська так і не показала світлин із весілля. Проте продовжує допомагати тату просувати україномовний контент. На цей раз тато і донька заспівали перекладену на українську “Киянку”.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.