У кого вони вдалися такі кучеряві: сини Сашка Пономарьова, Джеджули, Дмитра Шурова можуть не розчісуватися

Час спливає дуже швидко. Діти, які ще були зовсім маленькими, нині вже переросли своїх татусів. До того ж відростили пишні шевелюри. І в кого вони такі кучеряві вдалися?!

Андрій Джеджула та Даніель

Сину шоумена вже 15 років. Татусю не довелося ростити первістка, оскільки з Сантою Дімопулос прожили зовсім недовго. Співачка забрала сина й покинула Андрія. А після повномасштабного вторгнення й взагалі виїхала за кордон разом із хлопчиком.

У знаменитих татусів виросли кучеряві сини

Тож Джеджулі довелося чекати довгих 2 роки, допоки Даніель навідається в його холостяцьку оселю. Напередодні Нового року підліток завітав до Києва, неабияк порадувавши тата. Андрій і не сподівався, що нащадок уже дуже скоро переросте його. А от хвилясте волосся точно перебрав від батька.

Олександр Пономарьов і Сашко

У кого вдався таким кучерявим Олександр-молодший, незрозуміло. Татусь начебто завжди мав прямо волосся, а в сина на голові цілий хвилястий розгардіяш. Сашку за 2 дні мине 17 років. Чи буде в татка можливість привітати сина зі знаменною датою особисто, велике питання.

У знаменитих татусів виросли кучеряві сини

Пономарьов цілих 2 роки не бачився з нащадком. За цей час юнак дуже сильно змінився. Окрім кучерів, Сашко має ще й блакитні очі, може похвалитися довгими віями, повними губами та видовженим овалом обличчя. Напевно, пішов у рід мами Вікторії Мартинюк.

Дмитро Шуров та Лев

Наприкінці серпня син музичного продюсера Нацвідбору “Євробачення” відзначив 19-річчя. Тато не може нарадітися на свого єдиного синочка, який зростає його копією. Він завжди дякує дружині Олі, що подарувала йому щастя у вигляді Лева.

У знаменитих татусів виросли кучеряві сини

Молодик нині навчається за кордоном. Певно, Лев збирається піти батьківським шляхом, оскільки вивчає музику в лондонському коледжі. Він не лише грає на музичних інструментах, але й пише музику.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.