Фотосесія в яскраво-червоному: донька Олі Полякової з’явилась в новому образі та показала своє перевтілення

Марія Полякова поділилася новим відео, де з'явилася в яскраво-червоному образі. Її фанати відразу ж оцінили такий стиль і висловили компліменти.

19-річна донька української співачки Олі Полякової, Марія, активно веде свої соцмережі й часто ділиться з підписниками моментами свого повсякдення. Недавно дівчина порадувала фанатів гарними свіжими кадрами.

На своїй сторінці в Instagram Марія Полякова розмістила відео, на якому позує в стильному образі. Вона показала себе до та після макіяжу, демонструючи як природну красу, так і вишуканий макіяж. У першій частині відео вона з’являється без грама косметики та з зібраним волоссям. На ній видно бюстгальтер і чорну сорочку.

Донька Олі Полякової показала своє перевтілення
Донька Олі Полякової показала своє перевтілення

У другій частині дочка Олі Полякової перевтілилася у надзвичайно стильний образ, який доповнила яскраво-червоним піджаком та красивим макіяжем. Відео супроводжувалося піснею The Black Eyed Peas – My Humps.

“Просто подивіться на цей шикарний образ. Напишіть, як вам від 1 до 10”, – підписала Маша.

Також дівчина відзначила вмілого візажиста, яка виконала цей макіяж і попросила своїх підписників поділитися власними враженнями.

Під дописом блогерка отримала безліч компліментів від фанатів, які зауважили, що вона прекрасна як з косметикою, так і без неї. Але такий образ сподобався не всім, і частина публіки висловила свою критику. Проте більшість прихильників вважають, що осуджувати зовнішність інших неприпустимо, особливо в грубій формі.

  • “Дуже гарна дівчина. Така, як є в першому відео”.
  • “Не боїться себе показати справжньою”.
  • “Копія мами – красуня”.
  • “Молодець! Так тримати”.
  • “Неймовірно схожа на маму”.
Донька Олі Полякової показала своє перевтілення
Донька Олі Полякової показала своє перевтілення

Нагадаємо, що нещодавно 19-річна Полякова розповіла про те, що проживає окремо від батьків у квартирі, яку отримала від своєї бабусі. Крім того, вона зазначила, що сама себе забезпечує, заробляючи на сторінці в TikTok та Instagram, де проводить ефіри та займається рекламою.

Популярне

Схожі статті

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?