Лілія Ребрик, Катя Осадча та інші показали подарунки від коханих на День Валентина: чоловіки розщедрились

Сьогодні, 14 лютого, у багатьох країнах світу відзначають День Валентина. В цей день закохані зізнаються один одному в любові, дарують подарунки і ходять на романтичні побачення.

День Святого Валентина – свято для всіх закоханих, яке святкують у багатьох країнах світу. Загальноприйнято, що в цей день закохані обмінюються подарунками і ходять на романтичні побачення. 14 лютого всі соціальні мережі переповнені знімками букетів та подарунків, якими жінки хизуються один перед одним. Знаменитості не виключення. Так, багато українських зірок показали, які подарунки отримали від своїх половинок у День закоханих.

Лілія Ребрик

Відома українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик, яка зараз знаходиться на 8-му місяці вагітності, похизувалася тим, як її привітав чоловік Андрій Дикий з Днем закоханих. Так, у своїх інстаграм-сторіс Лілія опублікувала відео, де і показала, як чоловік припідносить букети квітів їй та двом їхнім донькам. Крім букетів, Андрій вручив дружині та донькам пакети з подарунками. Маленький букет та пакуночок Дикий підготував і для ще ненародженої донечки.

Лілія Ребрик похизувалася подарунком на День закоханих
Лілія Ребрик похизувалася подарунком на День закоханих

Катя Осадча

Відома українська телеведуча Катя Осадча у своїх Інстаграм-сторіс показала фото красивого букету квітів і подякувала за них своєму чоловіку Юрію Горбунову.

Катя Осадча похизувалася подарунком на День закоханих
Катя Осадча похизувалася подарунком на День закоханих

Анастасія Фоксі

Нова кохана бізнесмена Мурата Налчаджиоглу показала сюрприз, який для неї підготував  бізнесмен. Так, чоловік заповнив всю спальну кімнату повітряними кульками у вигляді сердець. На кульках були надписи, на яких Мурат обіцяє кохани Анастасію вічно. Також на фото можна помітити великий букет червоних троянд і іграшкового ведмедя.

Анастасія Фоксі похизувалася подарунком на День закоханих
Анастасія Фоксі похизувалася подарунком на День закоханих

Катя Полтавська

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук зробив для своєї третьої дружини Каті Полтавської сюрприз. Чоловік прийшов додому з цілою в’язкою повітряних кульок у вигляді сердець.

Катя Полтавська похизувалася подарунком на День закоханих
Катя Полтавська похизувалася подарунком на День закоханих

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.