Маша Єфросиніна пригадала, як першою зізналась у коханні своєму чоловіку, а у відповідь почула: “Дякую”

Маша Єфросиніна публічно звернулася до свого чоловіка та поділилася своїми думками з фоловерами в Instagram. Телеведуча згадала, як вона першою зізналась в коханні.

Українська телеведуча та журналістка Маша Єфросиніна опублікувала новий пост, у якому звернулась до свого обранця – Тимура Хромаєва. Жінка відверто поділилась історією свого кохання з підписниками в Instagram.

Зауважимо, що чоловік телеведучої, бізнесмен Тимур Хромаєв, від початку повномасштабного вторгнення боронить нашу країну від окупантів. Разом відоме подружжя вже понад 20 років. У них є двоє спільних дітей – дочка Нана та син Олександр.

Маша Єфросиніна пригадала, як першою зізналась у коханні
Маша Єфросиніна пригадала, як першою зізналась у коханні

У День святого Валентина, 14 лютого, відома телеведуча вирішила викласти зворушливу публікацію. Вона звернулась до свого чоловіка та поділилась думками, пригадавши, як 22 роки тому першою зізналася Тимуру в коханні, а він відповів коротко “дякую”. Тоді вона подумала, що їхні стосунки завершились.

“Ти відповів на це: “Дякую” – і я подумала: “нашим стосункам кінець”, – поділилась Марія.

Також Єфросиніна показала серію спільних з чоловіком романтичних фотографій.

Знаменитість зізналась, що злиться на коханого та водночас пишається його вибором захищати Україну. Вона згадала момент, коли була вагітною у 2004 році, і тоді пара переживала, що дитина народиться у день закоханих та “забере” їхнє свято.

“Сподіваюся, ти прочитаєш цей допис, і таки принесеш мені ці квіти”, – підкреслила зірка.

Маша Єфросиніна пригадала, як першою зізналась у коханні
Маша Єфросиніна пригадала, як першою зізналась у коханні

Підписники підтримали улюблену телеведучу теплими словами та побажали їй щастя, а також подякували парі за щирість й внесок у підтримку України.

  • “Гідна дружина одного з найкращих чоловіків України”.
  • “Радію за вашу родину і дякую за ваш внесок в перемогу”.
  • “Від публічної людини, такий гарний і щирий пост”.
  • “Так гарно і щиро могла написати тільки Маша”.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.