Піраміда кохання: Осадча показала сім’ю, яку вони створили з Юрієм Горбуновим – всі хлопці і одна дівчинка

Катерина Осадча замилувала новою фотографією, яку опублікувала на честь Дня святого Валентина. Телеведуча привітала свого чоловіка та показала "піраміду кохання".

Відома українська телеведуча та журналістка Катерина Осадча зворушила прихильників новою сімейною фотографією в Instagram, де вона представила свою “піраміду кохання”.

У День святого Валентина, 14 лютого, багато українських знаменитостей привітали коханих, нагадавши про свої почуття. Не забули привітати одне одного й відоме подружжя — Катерина Осадча та Юрій Горбунов. Щаслива пара обмінялась привітаннями, опублікувавши знімки разом зі спільними дітьми.

Осадча показала сім'ю, яку вони створили з Юрієм Горбуновим
Осадча показала сім’ю, яку вони створили з Юрієм Горбуновим

Спочатку Катерина розмістила привітання, до якого додала милу фотографію, на якій позує разом із членами своєї родини. На знімку видно двох синів подружжя, Данила та Івана, а також їхнього зіркового тата.

“Наша піраміда кохання. Коханню не потрібний окремий день, воно є завжди”, – підписала зірка.

Своєю чергою Юрій відповів на привітання, опублікувавши кілька знімків разом із коханою та дітьми. Відомий ведучий привітав дружину та наголосив, що хоча він не впевнений, чи жив Святий Валентин, мати такий привід відзначити кохання — це чудово.

“Ще один привід подякувати тобі за те, що ти є”, – додав Горбунов.

Прихильники відомої сім’ї пораділи за своїх улюблених телеведучих та побажали їм здоров’я та щастя. Варто зауважити, що багатьох фанатів надихнули слова та знімки закоханих знаменитостей.

  • “Чудова пара! Щастя вам і шаленого кохання”.
  • “Дуже красива родина”.
  • “Гарне, тепле та душевне фото”.
  • “Красива родина. Нехай в кожного буде таке щастя”.

До слова, нещодавно подружжя відсвяткувало свою сьому річницю щасливого шлюбу. Відомо, що сьогодні вони живуть у власному заміському будинку поблизу Києва та виховують двох синів: 6-річного Івана та 2-річного Данила.

Осадча показала сім'ю, яку вони створили з Юрієм Горбуновим
Осадча показала сім’ю, яку вони створили з Юрієм Горбуновим

Нагадаємо, що Катерина та Юрій одружилися 3 лютого 2017 року. В офіційному шлюбі пара вже сім років, проте їхні романтичні відносини розпочалися раніше. Спочатку вони утримували свої стосунки в секреті й підтвердили їх лише після весілля та народження першої спільної дитини.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.