Колишня Остапчука хоче повторити їхнє пишне весілля з Сердючкою: поки Полтавська зайнята бізнесами

Допоки достеменно невідомо, коли і як Володимир Остапчук побрався з третьою дружиною. Друга його обраниця Христина Горняк може пригадати справжнє пишне весілля, що відбулося восени 2020 року.

Підписники Інстаграм-акаунту Христини Горняк частенько цікавляться у дівчини, чи сумує вона за колишнім чоловіком Володимиром Остапчуком. На це нотаріусиня відповіла весільними світлинами.

Христина Горняк пригадала весілля з Остапчуком

На одній із них зазначила, що за рік і 4 місяці, що минули від розлучення, вже практично все забула та йде далі. Христина не збирається сумувати за минулим. Вона хоче бути щасливою. І колишньому теж бажає щастя. Другу світлину дівчина підписала доволі провокативно:

“А я гарна наречена. Треба якось повторити”.

Виходить, Христина вже дозріла до нових стосунків і ладна навіть створити другу сім’ю. Звісно, весілля у Горняк та Остапчука й справді було разючим. Пара розписалася у РАЦСі, а гості зібралися у заміському комплексі села Вишеньки.

Христина Горняк пригадала весілля з Остапчуком

Серед запрошених було чимало знаменитостей, які гуляли й заразом розважали гостей – Євген Хмара, Іраклі Макацарія, KOLA, Вєрка Сердючка. Наречена тричі змінювала весільний наряд та зачіски.

Христина Горняк пригадала весілля з Остапчуком

Спочатку була в строгій закритій сукні з розрізом попереду та вуаллю. Далі вбралася в пишну сукню з відкритими плечима та вельон. На завершення Христина вийшла до гостей у вузькій сріблястій сукні, прикрасивши волосся гілочкою.

Христина Горняк пригадала весілля з Остапчуком

Наречений під час урочистої церемонії не міг стримати сліз. Обітниці вражали щирими словами кохання. Навіть не віриться, що подібна ідилія так швидко закінчилася. Побралися голубки 15 жовтня 2020 року, а розлучилися 10 жовтня 2022-го.

Христина Горняк пригадала весілля з Остапчуком

Остапчук одружився утретє, а Христина поки не показала широкому загалу постійного бойфренда. Робить лише різноманітні натяки.

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.