Хто з акторів фільму “Діамантова рука” досі живий: 13 лютого померлих стало на одного більше

Усі ми чудово пам'ятаємо дівчину, що чіплялася до "русо турісто", запрошуючи: "Цигель, цигель, ай-лю-лю" у "Діамантовій руці". Виконувачки цієї ролі Вікторії Островської днями не стало.

Комедія “Діамантова рука” вийшла на екрани у далекому 1969 році. Звісно, багато кого з видатних акторів, які знялися у стрічці Леоніда Гайдая, вже немає серед нас. Пішли у вічність виконавці головних ролей Юрій Нікулін, Андрій Миронов, Анатолій Папанов, Нонна Мордюкова й інші.

Вікторія Островська

13 лютого перестало битися серце киянки Вікторії Островської. У культовій комедії вона з’явилася всього на кілька хвилин, запрошуючи героя Юрія Нікуліна завітати в її комірчину для утіх. Натомість її фраза “Цигель-цигель, ай-лю-лю” стала крилатою. Її можна й нині зрідка почути, хоча відтоді минуло більш як пів століття.

Актори з Діамантової руки

Українська акторка прожила 85 років. На жаль, роль рудої бестії зіграла з Вікторією лихий жарт. Ніхто з режисерів не сприймав її серйозно. Тож дали ще одну епізодичну роль у комедії “Старий знайомий”. Там дівчина просто приймала душ. На цьому її кар’єра у кіно завершилася.

Світлана Світлична

Її героїня вломилася в номер до Семена Семеновича Горбункова з наміром спокусити, та в дівчини нічого не вийшло. Нині Світлані Опанасівні 83 роки. Після шаленого успіху в “Діамантовій руці” вдалої кар’єри в кіно вона також не змогла досягти.

Актори з Діамантової руки

Леонід Каневський

На рік старший актор зіграв у комедії одного з контрабандистів, які наклали товаришу Горбункову на руку гіпс. Як і Островська, він народився у Києві.

Актори з Діамантової руки

Ніна Гребешкова

Москвичці, яка зіграла роль дружини головного героя і матері його дітей, нині вже 93 роки. На момент знімань стрічки Ніна Павлівна перебувала у шлюбі з Гайдаєм, то й не дивно, що отримала роль у стрічці благовірного.

Актори з Діамантової руки

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.