Тіна Кароль насправді не самотня? Всі чоловіки поп-діви, які підкорили її норовливе серце. Не лише Дан Балан

В індустрії шоу-бізнесу знайти правду про особисте життя відомої людини іноді стає завданням неможливим. Проте, чим більше зірка тримає інтригу, тим більше фанати прагнуть розгадати загадку.

Тіна Кароль є однією з найуспішніших українських співачок, проте її романи та відносини з чоловіками завжди залишалися загадковими.

Особисте життя Тіна не любить виставляти на показ. Це може бути пов’язано зі зворушливою історією її сина, якого вона делікатно оберігає від публічності.

Чутки та факти

Про романи Тіни Кароль говорять і чутки, і певні факти. За роки її кар’єри їй приписували їх з різними чоловіками, від артистів до медіаолігархів. Однак, пісні про кохання, які вона виконує з такою емоційністю, залишають за собою певну загадковість, адже музика часто відображає особисті переживання.

Перед конкурсом “Нова хвиля” юна Тіна розірвала стосунки, які на той момент тривали вже 3 роки, з артистом Дмитром Тубольцевим. Причиною стала зрада чоловіка, яку Кароль побачила на власні очі. І хоча пізніше він написав для неї композиції “Твої гріхи” та “Обіцяй”, образу жінка не пробачила.

Дмитро Тубольцев. Скриншот фото з Мережі

Подейкували про бурхливий, але короткий роман співачки з російським виконавцем Кирилом Туриченком. Кирил зізнавався, що Тіна “розбила йому серце”, вона ж це ретельно приховувала.

Кирил Туриченко. Скриншот фото з Мережі

Головним коханням Кароль, як відомо, став її чоловік Євген Огір. Трагічну історію цього шлюбу знають, мабуть, всі. У квітні минулого року виповнилося 10 років, як чоловік пішов з життя.

Тіна Кароль 15 років тому народила сина Веніаміна від свого покійного чоловіка Євгена Огіра
Тіна Кароль зі своїм чоловіком Євгеном Огіром

З того часу Тіна Кароль більше заміж не виходила, але було б дивно, якби за ці роки у такої харизматичної й красивої жінки не було романів або, принаймні, чуток про них.

Так, пліткували про її стосунки з молдавським співаком Даном Баланом, але згодом він зізнався, що то був такий піар-хід.

Не підтверджувала, але й не спростовувала Тіна чутки про свої романи з гітаристом Антоном Поповим та танцівником Дмитром Жуком.

Дан Балан, Антон Попов, Дмитро Жук. Скриншот фото з Мережі

Чи зазіхали чоловіки на її серце? Це — загадка, яка залишається нерозкритою.

Популярне

Схожі статті

Марічка Падалко вразила округлим животиком у супер обтислій сукні: можливо вагітна вчетверте? (ФОТО)

Материнство — одне з тих багатогранних понять, яке стає невичерпним джерелом щастя для багатьох жінок. Навіть для тих, хто вже має кількох дітей і перетнув 40-річний вік, навіть коли в країні війна.

Якщо набридла одноманітність страв з картоплі: гірка з дерунів із сирним прошаруванням — і м’яса не треба!

У кулінарному світі іноді здається, що картопля — це універсальний і нескінченний елемент, який може використовуватися у найрізноманітніших стравах.

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.