Тоня Матвієнко показала, як виглядала, коли захомутала Мірзояна: тонка, дзвінка й без другого підборіддя

Життя в шоу-бізнесі завжди асоціюється з емоціями, сенсаціями та загадковими історіями кохання. Одна з таких історій — роман між Тонею Матвієнко та Арсеном Мірзояном.

Він розпочався на найбільшому українському музичному проєкті “Голос країни. Після 13 років від того часу Тоня Матвієнко вирішила поділитися світлинами з початку їхнього роману, розкривши частину свого життя.

Історія їхнього роману була бурхливою та стрімкою. Коли Матвієнко та Мірзоян об’єднали не лише свої голоси на сцені “Голосу країни”, а й долі, це спричинило неабиякий резонанс,  головною сенсацією стало те, що Мірзоян вже був одруженим з іншою жінкою та мав двох синів. Цей факт тоді викликав хвилю обурення та розчарування серед шанувальників обох виконавців. Не дивлячись на це, співачка боролася за своє кохання та кинула виклик всім, хто її засуджував — шанувальникам, рідним:

“Я відверто сказала всьому світу, що я покохала чоловіка, який був у стосунках. Чому мені за це має бути соромно?”

Але з часом все стихло. Зараз у пари підростає донька Ніна і вони щасливі.

На світлинах, які Матвієнко нещодавно оприлюднила, видно, як за роки змінилися улюблені багатьма зірки Тоня та Арсен. Колись чорні кучері Арсена тепер стали геть сивими. Час та горе, пов’язане з втратою матері, залишили свій відбиток на зовнішності Антоніни.

Тоня Матвієнко показала, як виглядала на початку роману з Мірзояном і зараз

Проте, навіть з урахуванням цих випробувань, Тоня не махнула на себе рукою. Вона залишається у формі та продовжує працювати над своєю кар’єрою в музичній індустрії.

Разом з чоловіком вони багато волонтерять. До того ж на плечі доньки Ніни Матвієнко лягли турботи про творчий спадок матері, а також про батька та власну родину.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.